Oillove Maandag

Elke eerste maandag avond van de maand komen we bij elkaar om 20:00. Onze liefde voor de essentiële oliën van doTERRA verbindt ons.

Ben je pas net in aanraking gekomen met de oliën van doterra en hun pure werking voor lichaam en geest? Wees welkom om te snoepen van wat er word gedeeld, en stel ook je persoonlijke vragen.

Voor diegene die al langer met de oliën bezig zijn willen we elke keer ook verdieping bieden en een plek zijn waar alle vragen gesteld kunnen worden en we samen antwoorden kunnen vinden. We wensen een groot draagvlak te creëeren met ieders unieke bijdrage.

1e Maandag

inzichten delen + Q&A +
Speciale oliën verdiepen 

Inhoud

Elke maand even re-connecten, vooruitzicht op de maand (agenda & promoties) en verdieping in een of meerder essentiële oliën. Zo leren we samen.

Persoonlijk contact

Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer horen voor dat je aansluit?  Neem dan even contact op met Jasmijn dan beantwoord ze je vragen en vertelt ze meer over de oillove maandag.

Jasmijn Fleuren
0646782838 
jasmijn@llimpact.com

Samenwerking

De Oillove maandag is opgezet door Ingrid de Kock, Sascha Visser en Jasmijn Fleuren met als doel het bij elkaar brengen van gelijkgestemde olie liefhebbers. Om elkaar in alle ups en downs van het leven te ondersteunen dmv het delen van ervaringen en kennis en business ervaring en het ontwikkelen van diepere relaties met elkaar.

Andere top mensen die al een bijdrage zijn geweest op deze avonden zijn bijvoorbeeld
Berlinda Ocks, Eduard van Vliet en alle deelnemers met hun interactieve bijdrage!