Oillove Maandag

Elke maandag avond komen we bij elkaar om 20:00. Onze liefde voor de essentiële oliën van doTERRA verbindt ons.

Ben je pas net in aanraking gekomen met de oliën van doterra en hun pure werking voor lichaam en geest? Wees welkom om te snoepen van wat er word gedeeld, en stel ook je persoonlijke vragen.

Voor diegene die al langer met de oliën bezig zijn willen we elke keer ook verdieping bieden en een plek zijn waar alle vragen gesteld kunnen worden en we samen antwoorden kunnen vinden. We wensen een groot draagvlak te creëeren met ieders unieke bijdrage.

1e Maandag

Maand Promo’s 
uitgelicht + Q&A

Inhoud

Elke maand heeft doTERRA bijzondere promoties. Van een gratis product van de maand tot enkele Limited Time Offers (LTO’s en producten die je met extra korting kunt aanschaffen.

De eerste maandag van de maand zullen we deze oliën verder toelichten. Wat ze kunnen betekenen voor je lichaam en je geest en een aantal opties hoe je ze kunt inzetten.

Er is ook ruimte voor persoonlijke vragen. 

2e Maandag

Basis Introductie Natuurlijke Leefstijl

Inhoud

Dit is een ideale plek om een eerste indruk te krijgen van essentiële oliën en hun kwaliteit en werking voor lichaam en geest. Nodig mensen uit die je graag meer wil laten weten over de producten en de leefstijl van doTERRA.

Het werkt het beste als je zelf al met de personen die je naar deze avond stuurt wat voorereiding hebt gedaan vooral in het laten ervaren van de producten. Mensen met een eigen persoonlijke ervaring zullen meer open staan voor de info die we delen.

Bel ook zelf na met iedereen die is geweest om ze zo goed mogelijk te ondersteunen in hun behoefte rondom de oliën of andere producten. 

3e Maandag

Enthousiast delen

 Inhoud

Wanneer je enthousiast bent geworden over essentiële oliën en een natuurlijke leefstijl kun je niet anders dan enthousiast beginnen te delen van je ervaring  en je enthousiasme.

De 3e maandag van de maand zullen we met collega ambassadeurs van doTERRA elke keer een ander onderwerp bespreken rondom het topic; je eigen business bouwen met of het delen van essentiële oliën

Klik Hier als je een eerste indruk wilt hebben van hoe je de oliën kunt gaan delen, wat netwerk marketing is en hoe doTERRA compenseert voor het werk dat je voor ze doet. 

4e Maandag

Verdieping op onderwerp

Inhoud

We werken met zoveel bijzondere mensen die ieder op zichzelf een ware bron van kennis, ervaring  en passie is. Deze 3e maandag van de maand hebben we een speciale open platform gecreeerd om een korte training, presentatie of oefening te delen over jouw vakgebied of persoonlijke interesses als het gaat om gezonde levensstijl of natuurlijke zelfzorg.

Sta je nog niet op de lijst en wil je zelf delen wat je weet? Neem contact op: jasmijn@llimpact.com 

Persoonlijk contact

Ben je nieuwsgierig en wil je graag meer horen voor dat je aansluit?  Neem dan even contact op met Jasmijn dan beantwoord ze je vragen en vertelt ze meer over de oillove maandag.

Jasmijn Noot 
jasmijn@llimpact.com

Samenwerking

De Oillove maandag is opgezet door Ingrid de Kock, Sascha Visser en Jasmijn Noot met als doel het bij elkaar brengen van gelijkgestemde olie liefhebers. Om elkaar in alle ups en downs van het leven te ondersteunen dmv het delen van ervaringen en kennis en business ervaring en het ontwikkelen van diepere relaties met elkaar.

Andere top mensen die al een bijdrage zijn geweest op deze avonden zijn bijvoorbeeld
Berlinda Ocks, Eduard van Vliet en alle deelnemers met hun interactieve bijdrage!