Basis Cursus

doTERRA Essentiële oliën  |   20-delige e-mail cursus

Heb je pas geleden of al een tijdje terug essentiële oliën of andere producten van doTERRA in huis gehaald en wil je er het meeste uit halen?  Vraag de persoon die een kortingsaccount voor je heeft aangemaakt bij doTERRA voor extra aandacht of om een gezondheidsconsult! Aanvullend kun je ook deze leuke en informatieve 20-delige basis cursus volgen.

Dit is niet een officiële doTERRA cursus, de cursus is in elkaar gezet door een aantal doTERRA essentiele olie enthousiastelingen. 🙂 

Meld je nu aan

Doe mee voor 65,- 

of

ontvang €58,- euro korting met de ‘klanten Kortingscode’.

Nergens anders te volgen!

We zijn erg enthousiast om je deze unieke basis cursus aan te bieden. Leer meer over het gebruik van de essentiële oliën van doTERRA, hoe je het kortingsaccount kunt gebruiken en een heleboel lifestyle tips en gewoontes die je kunt gaan toepassen zodat je echt een lange termijn verschil kunt maken op je lichamelijke, mentale & emotionele gezondheid.

doTERRA Oliën

De drie manieren van gebruik uitgelegd. hoe gebruik je een diffuser. Waar kan ik meer informatie vinden? En nog veel meer.

Lifestyle Gewoontes

Om echt een impact te maken op je gezondheid voor de lange termijn is het goed om te kijken naar je dagelijkse gewoontes. Maak kennis met een aantal simpele maar bijzonder goede gewoontes.

Praktische tips

Hoe kun je inloggen? Waarom heb je nu een kortingsaccount? handige printjes en linkjes naar websites en nog veel meer.

Wat kun je verwachten?

20 korte maar leerzame mails met een totaal aan 2,5 uur video materiaal over gebruik van essentiële oliën, voedingssupplementen en gezonde gewoontes voor een optimale levensstijl.

Ook ontvang je een aantal pdf’s om te downloaden en bij de hand te hebben over de tien basis oliën en bijvoorbeeld DIY recepten. 

Onderwerpen die langskomen

– De 10 basis oliën, gebruik en kwaliteit
– Waarom doTERRA essentiële oliën uniek zijn
– De gezondheidspyramide en hoe deze praktisch in te zetten
– Waarom gezonde voeding zo cruciaal is
– Korte intro over voedingssupplementen
– Tips voor een gezonde nachtrust
– Oliën inzetten in massage
– Simpele ontspanningsoefeningen in combinatie met oliën
– Hoe oliën in te zetten voor je emoties
– DIY recepten voor natuurlijke schoonmaak
– en ga zo maar door……

“Essentiele olien zijn uniek en bijzonder goed in te zetten in ons dagelijks leven. Ze in huis halen is niet genoeg, meer leren en ze verweven in ons dagelijkse routine gaat een echt verschil maken.”

Actief aan de slag

Elke dag krijg je een ‘opdracht van de dag’ zodat je ook werkelijk een verschil maakt in je leven. Simpel te doen, simpel om niet te doen…maar een enorme game changer op de lange termijn! 

Meedoen?

Bestel hieronder de basis cursus. Na de betaling krijg je een aanmeld link te zien. Hier voer je je naam & email adres in en dan begint het avontuur.

Heb je tussendoor vragen kun je altijd terecht bij de persoon die de oliën en/of andere producten van doTERRA voor je heeft besteld. Kom je er niet uit kun je ook reageren op de mail die je hebt ontvangen en dan proberen we je zo goed mogelijk te helpen.

 

Voor Wie?

Dit is de cursus die wij graag zelf hadden gevolgd toen we net essentiële olie in huis hadden. De cursus bestrijkt een breed aantal onderwerpen gerelateerd aan lifestyle gewoontes & de meest populaire doTERRA producten.
Ben je direct of indirect klant bij ons? Dan ontvang je de cursus bijna gratis! Vraag bij de persoon die je heeft geholpen met doTERRA je kortingsaccount voor je kortingscode voor deze cursus. 

Deelname €65,- 

Voor onze bestaande klanten SLECHTS 7 EURO

Heb je een vraag over de  producten die je in huis hebt gehaald, over de kortingscode, je kortingsaccount of andere algemene doterra gerelateerde dingen? Neem dan contact op met de persoon die je in aanraking heeft gebracht met de producten van doTERRA en wellicht een kortingsaccount voor je heeft aangemaakt.

Heb je cursus inhoudelijke of praktische vragen over de betaling en start van de cursus? Stel je vraag hieronder, wij reageren gemiddeld binnen 3-4 werkdagen. 

3 + 11 =

Ben je via je contact persoon niet te weten gekomen of je deel bent van onze doTERRA familie en je denkt dat er grote kans is dat je een klanten kortingscode kan krijgen? Stuur dan in het bovenstaande contact formulier een bericht met je doTERRA ID zodat wij het voor je kunnen checken. wij reageren gemiddeld binnen 3-4 werkdagen.