Deel je Enthousiasme

Waarschijnlijjk ben je een enthousiaste essentiële olie gebruiker wanneer je deze pagina leest! Ik weet uit ervaring dat het gebruiken van de natuurlijke producten van doTERRA echt een impact kan maken op je gezondheid en dat van je gezin.

Het is heel natuurlijk om een kriebel te voelen om je ervaring te delen. Of wellicht denk je al meteen aan mensen om je heen die ook net zo gebaat kunnen zijn bij de producten als jij. Wellicht heb je al een praktijk of bedrijf waar je de oliën graag een deel van wilt maken.

Het mooie aan doTERRA is dat het een netwerk/Social-Marketing bedrijf is. Oftewel mond-op-mond reclame en goede zorg voor de klant is dé manier om de oliën te laten verspreiden als een olie vlek en zo mensen ‘aan te raken’ en echt iets te betekenen.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Kijk hieronder twee webinars voor een verdere indruk en om erachter te komen of dit iets is voor jou!

 

Durf te Dromen

Bekijk hieronder de opname van de twee introducite webinars.  uit webinar 1 krijg je een beeld van wat het betekent om als ambassadeur  aan de slag te gaan. In webinar 2 leggen we uit hoe je praktisch kunt verdienen. De  8 delige vervolgsessie kun je vinden op deze pagina, klik.

Wat is de volgende stap?

Persoonlijke begeleiding

Als wellness advocate ben jij een ambassadeur voor een gezonde levensstijl en de natuurlijke producten van doTERRA.
Er zijn een aantal basics die voor iedereen toepasselijk zijn wanneer je een nieuw avontuur begint met doTERRA als partner. De eerste stappen kun je zien in de 8 delige basis serie, klik hier.
Daarnaast heeft ieder ook zijn eigen style en manier van contact leggen en onderwijzen van mensen.

Je staat er niet helemaal alleen voor. In dit proces kan het fijn zijn om persoonlijke begeleiding te krijgen om je eigen weg hierin te vinden. weet je niet bij wie je terecht kunt voor begeleiding? Bel mij of stuur mij een e-mail of whats-app zodat ik even met je meekijk bij wie je het beste terecht kunt.
Jasmijn: 0646782838 – christiaan.jasmijn@llimpact.com

Deel worden van het Tribe of Impact Platform

We hebben iets unieks…een platform voor enthousiaste doTERRA gebruikers & ambassadeurs

Op dit platform:

– heb je je eigen profiel en kun je connecten met andere klanten, delers, therapeuten en professionals
– kun je je eigen klanten, vrienden en familie die oliën in huis hebben gehaald toevoegen.
– delen we verdiepingsevents en webinars 
– vind je tips en tricks om goed aan de slag te gaan. denk aan bijvoorbeeld opnames van trainingen of handige documenten en linkjes om bij de hand te houden.
– Kunnen we elkaar inspireren en ondersteunen in onze eigen reis en ontwikkeling.

Aanmelden? 
Klik hier voor het platform.

Ik zie je graag daar!

Heb je al verschillende klanten die je wilt uitnodigen voor het platform? neem dan contact met me op zodat we dat zo goed mogelijk kunnen opvangen en je een gratis account kunt krijgen.

Persoonlijk Contact

Weet dat je altijd terecht kunt bij de persoon die voor jou je doTERRA kortingsaccount heeft aangemaakt. Hij of zij kan je helpen je eerste stappen te zetten om je idee of droom uit te werken tot de realiteit.

Weet je niet wie dit is of heb je specifieke vragen over deze bovenstaande webinars? neem dan contact op met Jasmijn:
0646782838  |  christiaan.jasmijn@llimpact.com

11 + 4 =