Maak een Natuurlijke Start

Wanneer je merkt aan je hoofd, je lichaam of je ziel dat je meer ondersteuning meer balans nodig hebt is het tijd om een natuurlijke ‘nieuwe’ start te maken. Plan een persoonlijk gesprek met me in om meer inzicht te krijgen in je eigen leefstijl en leer hoe je met essentiële oliën, supplementen en gezonde gewoontes jezelf kunt ondersteunen naar een gezonder, fitter en gelukkiger persoon.

Maak een afpsraak

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek en ontvang vooraf een Olie Ervaring.

Wil je….

meer energie
meer focus
gezonde huid, haar & nagels
goede darmwerking
sterke spieren
gezonde gewrichten
stabiele bloeddruk
fit lichaam
gezond libido
gezonde hormoonbalans
goede nachtrust
gezond ontstekingsniveau

Zet de kracht van de natuur in voor jezelf en je gezin. En werk proactief en preventief aan een gezond leven.

Lavendel

Kalmerend

 Ontspannend

Kalmeert de huid:

Verzacht bij schaafwonden, blaren, brandwonden, droge huid en lippen of combineer met een gefractioneerde kokosolie als heerlijke aftersun. 

Ontspan:

Vallen jij, je partner of kind moeilijk in slaap? Last van stress of gespannenheid? Geef ze een lekkere voetmassage met lavendelolie of doe een paar druppels in je vernevelaar.

Intern:

Iets gegeten waar je last van krijgt, last van overgevoeligheid wanneer er pollen in de lucht zijn of kun je niet goed tegen de kat of hond? Druk met je duim een druppel lavendel tegen je gehemelte voor een verlichtende en verzachtende sensatie.

Verdieping

Herkomst
Voor een optimale werking wordt onze lavendelolie geoogst en gedistilleerd in het mooie Bulgaarse landschap gelegen aan de zwarte zee. Voor de best mogelijke kwaliteit wordt onze lavendel altijd binnen een uur van het oogsten gedistilleerd op lage temperatuur. Onze partnership met Esseterre heeft een enorme impact gemaakt op de lokale economie, in zoverre mate dat de Bulgaarse president het coöperatief in 2019 heeft bezocht en in de media veelvuldig heeft geprezen als grootste landelijke ‘human-aid’ project.

Bekijk EsseTerre’s prachtige destilleerderij – Klik Hier

Achtergrond
Lavendel komt van het latijnse woord ‘lavare’ (wassen). Lavendel is verreweg de meest populaire en één van de meest veelzijdige en nagemaakte oliën ter wereld. Er zijn ruim dertig varianten van de plant. Het gebruik bij mummificatie door de Egyptenaren dateert terug tot 2500 V.C. (Het gerucht) gaat dat Cleopatra het gebruikte als parfum om Mark Anthony en Julius Caesar te verleiden. 🙂 Tijdens de middeleeuwen gebruikten velen lavendelolie om de stank van de doden tegen te gaan, later werd ontdekt dat diezelfde mensen minder snel ziek werden. De romeinen introduceerden het aan Frankrijk en Engeland waar het populair werd onder de adel en het ‘gewone volk’.
Rene-Maurice Gattefosse heeft het allereerste wetenschappelijke artikel ooit gepubliceerd over essentiele olie (lavendel). Dit werd de aanleiding voor het veelvuldig gebruik van lavendelolie van soldaten tijdens de eerste wereldoorlog.

Pepermunt

Verfrissend

Energie Gevend

Energiebom

After Lunch dip? Lange rit of saaie werkdag? Wrijf een druppel tussen je handen, sluit je ogen en adem diep in…BAM! Combineer met Sinaasappel & Frankincense als olie – ultieme focus mix.

Verfrisser

Doe een druppel in je waterfles voor een verfrissend gevoel tijdens het sporten, een warme zomerdag of breng voor verlichting een druppel onder de voeten bij opvliegers of koorts.

Insecten vijand

Paar druppels in een sprayfles met water, spuit de kiertjes en hoekjes in van het huis en houd de spinnen, rupsen, fruitvliegjes en andere beestjes op afstand.

Weetjes

Herkomst
Onze pepermunt olie wordt geoogst en gedistilleerd door een familiebedrijf in het Noordwesten van de Amerikaanse staat Washington. Het ideale klimaat voor de pepermuntplant met veel regen en matige zomers & winters. Voor de destillatie van elke kilo pepermuntolie is 250 kilo pepermuntblad nodig. Bekijk hoe onze pepermunt partner te werk gaat: https://www.youtube.com/watch?v=zjnL0v4HekY

Achtergrond

Pepermunt is eeuwenlang gebruikt als populair medicijn voornamelijk bij spijsverteringsproblemen. De romeinen gebruikten het als eersten culinair. Hebreeën besprenkelen de synagoge vloer ermee voor een prettige geur en sfeer. Het is de inspiratie geweest voor veel snoep zoals pepermuntjes, kauwgom en after eight, ook al bevatten die nu enkel synthetische nagemaakte stoffen. Leuk feitje; Hugh Jackman’s favoriete olie, hij doTERRA’s pepermunt vóór elke opname. 🙂

Citroen

Reinigend

Verhelderend

Reiniging:

Voeg in de ochtend een druppel toe aan een glas lauwwarm water. om de darmen en lever in hun natuurlijke reiniging te ondersteunen.

Schoonmaak:

Druppel direct op vieze vlekken of voeg het toe aan een spray flacon om oppervlaktes te reinigen.

Focus:

plaats een druppel in de handpalm, wrijf uit en maak een kommetje rond neus en mond voor verfrissend effect

Verdieping

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Verweef ze volledig in je dagelijkse leven!

Gebruik essentiële oliën en voedingssupplementen om een impact te maken op je gezondheid en dat van je gezin. Werk ook aan de vier pijlers van een gezonde en natuurlijke levensstijl om een echte Lifelong Impact te maken. 

Gezonde Voeding

Inventariseer waar je nu staat. Wat eet je? hoe reageert je lichaam daarop? Verander je eetpatroon = verander je leven. 

genoeg Beweging

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Wat doe je nu? En als je denkt te weinig te doen, waarom? Hoe gezond is jouw bewegingsapparaat?

Rust & Stress Management

Een maatschappij van doorgaan, deadlines en drukte. Herkenbaar? Meer rust in je leven zorgt voor een algehele gezondheid in je lichaam en mind.

Vermindering Toxische lading

Bij elke hap die we eten, alle kleding die we dragen, zelfs de lucht die we inademen worden we vergiftigd. Wat doe jij daaraan?

inhoud gesprek

Olie Ervaring

Vooraf aan het gesprek krijg jij een persoonlijke Olie Ervaring! Je ontvangt een kleine essentiële olie sample om een indruk te krijgen wat een olie is. Zelf ervaren wat een olie kan doen voor je is natuurlijk veel meer waard dan alleen uitleg.

Levensstijl

Tijdens het gesprek bespreken we hoe je een natuurlijke start kunt maken voor jezelf en je gezin. We bespreken kort hoe een gezonde leefstijl een positieve invloed kan zijn in alle delen van je leven. Ieder van ons is hiermee op een andere manier bezig, het gesprek word afgestemd op wat je al weet en doet. Aan het eind van het gesprek weet je waar je de komende tijd focus op kunt leggen voor jezelf en je gezin.

Echt aan de slag

We gaan ook in op natuurlijke producten van doTERRA en hoe deze in jouw persoonlijke leefstijl een aanvulling kunnen zijn. Je leert in het gesprek wat een essentiële olie is en hoe je ze veilig gebruikt.  Je hebt de mogelijkheid om producten van doTERRA met korting in huis te halen maar bent nergens toe verplicht.

Wie ben ik?

Jasmijn

Lifestyle Coach & Natuurlijke Mama

 “Ik help mensen meer in balans te komen in hun algehele systeem en ook meer in connectie te komen met hun eigen intuïtie en zelfzorg. Ik inspireer en begeleid elk jaar tientallen gezinnen om een leven vol energie, gezondheid en passie te leiden. Ik weet dat je een grote impact kunt hebben op jezelf, je gezin en omgeving wanneer je je in balans voelt. Daarom ben ik ook ambassadeur van natuurlijke producten zoals essentiële oliën en voedingssupplementen van doTERRA om mensen hun beste zelf te laten zijn. Het bewust gebruiken van deze producten heeft mijn leven veranderd, geef ze een kans en ze kunnen hetzelfde voor jou en je gezin betekenen.”