Samenwerken?

Ben je geïnteresseerd geraakt in essentiële oliën? En heb jij ook een visie om op zoveel mogelijk mensen en gezinnen een positieve impact te hebben? Wordt dan deel van onze Tribe of Impact. Werk met me samen om onze krachten te bundelen en zo nóg meer mensen te kunnen inspireren.

Er zijn een aantal opties die we allereerst aan je voorleggen. Natuurlijk is elke samenwerking uniek en we plannen daarom graag een gesprek in om vorm te geven aan onze ideeën.

We kijken ernaar uit je te leren kennen. Hieronder alvast een idee van de verschillende mogelijkheden.

Breid je Diensten uit

Heb je een praktijk, yogastudio, wellness centrum, kinderopvang of ander eigen bedrijf? Wordt deel van de Tribe of Impact en ga de kracht van de natuurlijke producten van doTERRA in zetten voor jouw doelgroep en daarbij ook wat bijverdienen.

Vul het formulier in om contact met ons op te nemen of bel ons direct.

Start een Onderneming

Ben je een ondernemend type die houdt van natuurlijke producten en een gezonde levensstijl? Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wij begeleiden mensen om hun eigen bedrijf neer te zetten in samenwerking met doTERRA d.m.v social-, netwerk- en onlinemarketing

Vul het formulier in om contact met ons op te nemen of bel ons direct.

Host een Workshop

Wil je ons en de natuurlijke producten waar we mee werken betrekken in je praktijk of onderneming? Dit kan bijvoorbeeld door het aanbieden van een online workshop of mini-cursus voor je cliënten. Hier zijn eindeloos mogelijkheden om toe te spitsen op je eigen doelgroep.

7 + 1 =

Wil je onze hulp?

Ben je al begonnen met het opzetten van jouw netwerk-marketing business met doTERRA op het gebied van een gezonde levensstijl of natuurlijke producten? Wil je nu ook aan je branding, website en online pressence werken? wij kunnen helpen.