Healing Together

Een dag vol ontspanning en vernieuwing

Een bijzondere bijeenkomst met een uiteenlopend programma speciaal voor jou. Even tot jezelf komen en samen een stukje heling doormaken in een prachtig groene omgeving.

prijs: €25,- 

*inclusief btw  excl. pot-luck maaltijd

25 Augustus

vanaf 10:00 – 17:00
@’t jagershuis Blijendijk
St.Michielsgestelseweg 22, Vught

In het Kort

In een prachtig groene omgeving komen we samen om te verbinden, te helen en te ontspannen.

We weten dat zelfs vakantie tijd je soms zo opslokt dat je je eigen helingsproces van lichaam en geest soms wat op de achtergrond laat zakken.

Nu het drukke najaar weer voor de deur staat en de scholen weer beginnen is het tijd om even stil te staan waar je bent, wie je bent en wat je nodig hebt om je volle potentieel te benadrukken.

Er is een uiteenlopend programma van ontspanningssessies, klank healing, een begeleide wandeling en lezingen over gezondheid en essentiële oliën.

Onze wens is dat je na deze dag opgeladen en vol vernieuwende energie weer je leven vol en tevreden kan instappen.

 

Lezingen

Om een uitgebreid programma aan te kunnen bieden zullen er meerdere sprekers/healers aanwezig zijn.

Zelf jou verhaal delen op deze dag? Neem contact op:

jasmijn@llimpact.com / +31(0)646782838

 

jasmijn Noot

Als hoogsensitieve entre-perneur en lichtwerker is ze deze dag je allround host en ondersteuner in persoonlijke processen.

Ingrid de Kock

Als personal health coach zal ze meer verdieping  bieden in de oliën en hun werking en een algehele gezonde leefstijl. Zodat je proactief aan je gezondheid kan werken voor jezelf en je gezin.

Eduard van Vliet

Als groen expert en innovator van verstedelijkte gebieden neemt hij je mee op wandeling om de kracht van kruiden en planten nog beter te leren waarderen.

Florrie van Breugel

Als energetisch therapeut met een muzikale ziel zal ze een groepssessie doen door gebruik te maken van de energetische lading van klank. Waarbij ze ons zal uitdagen vanuit volledige ontspanning mee te doen.

Ryan & Arthur

Als adem coach, kunstenaar en draken hoeder zal Ryan met ondersteuning van Arthur ons meenemen op een breathwork visualisatie reis. Waarna we zelf onze bevindingen op papier mogen zetten.

Potluck Maaltijd

We zullen gezamenlijk lunchen met een pot luck. Neem iets mee om te delen. Denk bij de hoeveelheid wat past bij het aantal mensen met wie je komt. Het mag zoet of hartig zijn.

Summer Healing Festival

Een dag vol verwondering en ontspanning.

prijs: €25,

*Inclusief btw excl potluck maaltijd