Meer Ontspanning

Hoe kan je energieniveau nog beter worden dan je voor mogelijk had gehouden?

Door je lichaam en je geest om de paar weken te resetten blijf je in een constante opmars naar meer balans, energie en gezondheid.
Wist je dat al je lichaamssystemen direct kunnen reageren op de stressoren om je heen, of je ze nu wel of niet opmerkt zelf? Als het ware ontstaat er soms een storing in het lichaam in zoverre dat bepaalde lichaamssystemen niet meer goed kunnen samenwerken.
Nodig meer  rust en onstapanning uit in je dagelijkse leven en kom bij mij op de tafel liggen voor net dat zetje extra om je lichaam en geest weer te resetten.

Wie ben ik?

Jasmijn

Lifestyle Coach & Natuurlijke Mama

 “Ik heb jarenlang mensen opgeleid om de aromatouch massage in te kunnen zetten in hun gezin en in hun praktijk. Maar mijn liefde blijft bij de momenten dat ik een op een met mensen kan werken. Ik help mensen meer in balans te komen in hun algehele systeem en ook meer in connectie te komen met hun eigen intuïtie en zelfzorg. Ik inspireer en begeleid elk jaar tientallen gezinnen om een leven vol energie, gezondheid en passie te leiden. Ik weet dat je een grote impact kunt hebben op jezelf, je gezin en omgeving wanneer je je in balans voelt. Daarom ben ik ook ambassadeur van natuurlijke producten zoals essentiële oliën en voedingssupplementen van doTERRA om mensen hun beste zelf te laten zijn. Het bewust gebruiken van deze producten heeft mijn leven veranderd, geef ze een kans en ze kunnen hetzelfde voor jou en je gezin betekenen.”

 

Wat ik bied

Ik kom in een regio van 25 km rijden vanuit Oss bij je thuis, in je veilige omgeving, meer ontspanning en balans aanbieden.
Kom liggen op mijn massage tafel of in je eigen bed en ervaar wat voor een rust er kan ontstaan als je jezelf en je lichaam de kans geeft om te ‘resetten’.

Systemen in Balans

Ervaar hoe je je lichaam en geest kunt resetten om een algehele harmonie uit te nodigen in je lichaam en je leven.

zelfzorg op zijn top

Gun jezelf de ontspanning en de zelfliefde van een moment helemaal voor jezelf.

ruimte voor iets nieuws

Ontdek wat er nog meer mogelijk is wanneer je lichaam en geest helder en bewust aan hun nieuwe leven beginnen.

Kies wat het beste past

10% korting op het totaal als je een vijfsessie-strippenkaart koopt

 AromaTouch Techniek

Reset je lichaam in 4 stappen met 8 oliën voor meer rust in je systeem. Hierdoor zullen alle organen een kans krijgen om een nieuw ‘normaal’ te vinden en meer in harmonie met elkaar te werken.

60 minuten

65,- p/sessie

 

Energetische Facelift

Door een volledige energetische reset te ontvangen zal in lichaam, geest en ziel meer ruimte ontstaan voor het proces waar je op dit moment doorheen gaat. Laat oude patronen los en zie je lichaam ‘verjongen’ en ontspannen.

60 minuten

€85,- p/sessie

 

Symphony of the Cells

Per orgaan of lichaamssysteem oliën inzetten kan een unieke manier zijn om het lichaam een snelle boost of reiniging te geven. Heb je last van iets heel specifieks? Laat de oliën hun werk doen.

30 minuten

€45 p/sessie

 

Zelf de Aromatouch leren?

Meer ontspanning  in het gezin, meer energie, meer focus, een fijne gemoedelijke sfeer thuis. Wat nu als de aromatouch ook voor in je gezin een bijzondere aanvulling kan zijn. Hoe kan het nog mooier worden dan dat?

Zelf de Aroma touch leren?

Meer ontspanning  in het gezin, meer energie, meer focus, een fijne gemoedelijke sfeer thuis. Wat nu als de aromatouch ook voor in je gezin een bijzondere aanvulling kan zijn. Hoe kan het nog mooier worden dan dat?

Boek een sessie

9 + 3 =

Of neem direct contact met me op:
Bellen of whatsappen is het snelste!
+31(0)646782838  |  Jasmijn@llimpact.com

 

Geef een hand of voet behandeling met oliën cadeau

Om je familielid, vriend/vriendin een mooi ontspannend cadeau te bieden kun je voor ze een hand of voetmassage met geurende oliën aanbieden. Of heb je een wellness avondje gepland met vriendinnen en willen jullie allemaal een heerlijk geurende hand of voet behandeling ontvangen? 

15 minuten

€25 p/p
5 of meer personen? neem contact met me op.