Meer Ontspanning

Hoe kan je energieniveau nog beter worden dan je voor mogelijk had gehouden?

Door je lichaam en je geest om de paar weken te resetten blijf je in een constante opmars naar meer balans, energie en gezondheid.
Wist je dat al je lichaamssystemen direct kunnen reageren op de stressoren om je heen, of je ze nu wel of niet opmerkt zelf? Als het ware ontstaat er soms een storing in het lichaam in zoverre dat bepaalde lichaamssystemen niet meer goed kunnen samenwerken.
Nodig meer  rust en ontspanning uit in je dagelijkse leven en kom bij mij op de tafel liggen voor net dat zetje extra om je lichaam en geest weer te resetten en een algeheel balans te bevorderen.

Wie ben ik?

Jasmijn

essentiële olie ambassadeur & energetisch behandelaar

 “Ik heb jarenlang mensen opgeleid om de ‘aromatouch’ techniek in te kunnen zetten in hun gezin en in hun praktijk. Maar mijn liefde blijft bij de momenten dat ik een op een met mensen kan werken. Ik help mensen meer in balans te komen in hun algehele systeem en ook meer in connectie te komen met hun eigen intuïtie en zelfzorg. Ik inspireer en begeleid elk jaar tientallen gezinnen om een leven vol energie, gezondheid en passie te leiden. Ik weet dat je een grote impact kunt hebben op jezelf, je gezin en omgeving wanneer je je in balans voelt. Daarom ben ik ook ambassadeur van natuurlijke producten zoals essentiële oliën en voedingssupplementen van doTERRA om mensen hun beste zelf te laten zijn. Het bewust gebruiken van deze producten heeft mijn leven veranderd, geef ze een kans en ze kunnen hetzelfde voor jou en je gezin betekenen.”

 

Wat ik bied

Elke woensdag ochtend twee tijdsslots vrij 09:30 en 11:00 in ‘s Hertogenbosch waarop je je kan aanmelden.
Kom liggen op mijn massage tafel en ervaar wat voor een rust er kan ontstaan als je jezelf en je lichaam de kans geeft om te ‘resetten’.

Systemen in Balans

Ervaar hoe je je lichaam en geest kunt resetten om een algehele harmonie uit te nodigen in je lichaam en je leven.

zelfzorg op zijn top

Gun jezelf de ontspanning en de zelfliefde van een moment helemaal voor jezelf.

ruimte voor iets nieuws

Ontdek wat essentiële oliën en een energetische behandeling voor je kunnen betekenen. Ook al heb je er geen ervaring mee het is een echte weldaad voor je lichaam.

Kies wat het beste past

10% korting op het totaal als je een vijfsessie-strippenkaart koopt

 AromaTouch Techniek

Reset je lichaam in 4 stappen met 8 oliën voor meer rust in je systeem. Hierdoor zullen alle organen een kans krijgen om een nieuw ‘normaal’ te vinden en meer in harmonie met elkaar te werken.

60 minuten

65,- p/sessie

 

Energetische Reset

Door een volledige energetische reset te ontvangen zal in lichaam, geest en ziel meer ruimte ontstaan voor het proces waar je op dit moment doorheen gaat. Laat oude patronen los en ervaar steeds meer ontspanning.

60 minuten

€85,- p/sessie

 

Symphony of the Cells

Per orgaan of lichaamssysteem oliën inzetten kan een unieke manier zijn om het lichaam een snelle boost of reiniging te geven. Heb je last van iets heel specifieks? Laat de oliën hun werk doen.

30 minuten

€45 p/sessie

 

Boek een sessie

11 + 9 =

Of neem direct contact met me op:
Bellen of whatsappen is het snelste!
+31(0)646782838  |  Jasmijn@llimpact.com

 

Geef een hand of voet behandeling met oliën cadeau

Wil je in een zorginstelling wat extra’s bieden? Dan kun je voor de mensen om wie je geeft of voor wie je zorgt een hand of voetmassage met geurende oliën aanbieden. Of heb je een wellness avondje gepland met vriendinnen en willen jullie allemaal een heerlijk geurende hand of voet behandeling ontvangen? 

15 minuten

€25 p/p
5 of meer personen? neem contact met me op.