DIamond Club

Tribe of Impact BOOSTER

Laten we het najaar in het teken van verbinden zetten!

Cadeau's voor klanten

Klanten die bij een event/bijeenkomst/klas komen live of online krijgen de kans om een sinaasappel, Copaibe en/of Adaptive gratis te krijgen. Én ze krijgen de mogelijkheid éxtra punten te sparen met een volgende LRP bestelling.

Cadeau's voor jou!

Hoe meer mensen we inschrijven via Diamond Club, hoe hoger de kans is dat we in de top tien iedere maand komen van alle Diamond Club teams de meedoen in Europa. Of in de top 80 overall.. Wanneer dat gebeurd krijgen jullie extra cadeau’s en team uitjes van mij 😉

Klanten iets extra’s bieden

Samenkomen kan zo krachtig zijn.

Mijn hoop is dat we dit najaar weer een focus kunnen leggen op samenkomen in groepen. Klein of groot, binnen of buiten. Het liefst Live maar Online ook! Laten we creatief en out-of-the-box denken hoe we het ‘samen’ gevoel weer terugbrengen in de doTERRA cultuur in deze rare tijd.

Enthousiasme voedt enthousiasme

Een ervaring van event maakt een klant voor het leven

Samen staan we sterker als organizers/trainsters

Groei een echte familie/tribe van gelijkdenkenden om je heen

What feeling, energy, space and consiousness can I be to deal with doTERRA (and Diamond Club) in a completely different way then I have done until now?

What if I would let go of everything I have decided, judged, concluded about what is not possible for me, my life, my business, body and future…?

What is possible now?

Wat zijn de voordelen voor de klant?

De aankomende maanden kun je natuurlijk doorgaan met wat je tot nu toe hebt gedaan. Maar wat zijn de voordelen van mij en diamond club betrekken voor de klant?

Nog een gezicht die over oliën weet

Aangezien ik als Diamond Club Participant aanwezig moet zijn (live of Online) bij het event/bijeenkomst horen ze niet alleen van jou over oliën. Dit kan voor sommigen fijn zijn vooral als het familie en vrienden zijn die niet zo snel iets aannemen van een bekende.

Andere enthousiaste klanten ontmoeten

De Kracht van bijeenkomsten en events is vooral dat mensen andere enthousiaste mensen tegenkomen. Het is daarom belangrijk vóór een event/bijeenkomst mensen al een olie ervaring te bieden waarin ze op eigen hand kunnen ervaren wat de oliën kunnen betekenen. Wanneer ze een positieve reactie hebben zijn ze er meer klaar voor om meer te leren.
Gevoel en ervaring komt eerst…dan pas de kennis/info.

Cadeau's

Wanneer ze binnen drie dagen van het bijgewoonde event een klanten kortingsaccount aanmaken ontvangen ze een of twee oliën van 15 ml gratis
100 – 199 pv (bijv. Family Essentials) = Sinaasappel
200 – 399 pv (bijv. Home Essentials) = Sinaasappel & Copaiba
400+ (Bijv. Natural Solutions) = Copaiba & Adaptive 

 

Mogelijk meer gratis product punten sparen!

Stel dat ze interesse hebben om de maand na inschrijving meer oliën in huis te halen en ze stellen een eerste LRP bestelling in van 100+pv ontvangen ze 25pv gratis product punten die ze vanaf de maand erop kunnen inwisselen. DOen ze dat nog een maand aansluitend op de eerste LRP bestelling (nog een 100+pv LRP bestelling) ontvangen ze weer 25pv gratis. Deze product punten kunnen ze inleveren voor gratis producten (exclusief een eenmalige administratie kosten en verzending van de gratis producten)

Wat zijn de voordelen voor jou?

Waarom de events samen organiseren? Waarom mij (Jasmijn) uitnodigen erbij te zijn?
Natuurlijk komen er wat dingen overeen met waarom het positief is voor de klanten. Maar het grootste is denk ik wel de mogelijkheid om de krachten te bundelen en nóg iets mooiers op te kunnen zetten dan je in je eentje kan.

Samenwerken

Samen een event opzetten, samen voor e groep staan. Ieder van ons heeft onze unieke krachten en expertise. Laten we daar extra gebruik van maken deze maanden.

Nieuw leven blazen in de doTERRA klanten community

Afgelopen anderhalf jaar is nogal anders geweest dan we ons allemaal hadden voorgesteld. Ook binnen doTERRA zijn er besst wat veranderingen geweest. Hierdoor hebben klanten die kort geleden zijn ingeschreven een hele andere ervaring dan e meeste van ons hebben gehad. Ik kan me nog goed herinneren hoe er ieer kwartaal een Nederland wellnessdag was en elk jaar de conventie in europa én in e US en dan óók nog de NL spring en autumn tour. We zagen elkaar constant en we konden onze klanten overal heen sturen of mee naartoe nemen. Er was een echt gevoel van samenhorigheid. Laten we dat weer creëren op een wat creatievere manier.

Uitjes en Cadeau's

Als DC participant heb ik de mogelijkheid om op een incentive trip te gaan naar een van de sourcing locaties in Europa wanneer we met het team op de top 80 van Europa eindigen. (Natuurlijk ga ik zoveel mogelijk filmen en delen van de kennis en ervaring die ik daar opdoe.)
Ook zijn er maandelijkse ‘rankings’ wanneer ik in de top 10 kom zijn er wat financiële toevoegingen die we krijgen om de events op te zetten.

Aangezien jullie niet direct ervaren wat dit voor mooie cadeau’s zijn wil ik iets extra’s doen..om eerlijk te zijn weet ik nog niet precies wat.
Als we in de top 5 terecht komen van diamond club neem ik jullie allemaal mee op een luxe uitje (nog te verzinnen wat)

De top 3 enrollers in de maanden dat we top 10 halen krijgen ook iets extra’s van me. Nog te bepalen wat, maar bedenk maar….dat wordt mooi 😉

Laagdrempelig klanten meenemen

Ben je nog niet zo lang bezig of heb je alleen een paar geïnteresseerde nieuwe klanten en is klassen hosten tot nu toe wat te hoog gegrepen geweest? Door samen te werken, en gebruik te maken van de olie cafés kun je je steeds meer op je gemak gaan voelen met het ambassadeur zijn voor doTERRA producten. Beetje bij beetje wennen terwijl je omringd bent door mensen die je kunnen helpen en motiveren.

Agenda

Natuurlijk kom ik met alle liefde op zoveel mogelijk online en live een-op-eens, klanten bijeenkomsten of klassen. Bedenk wel dat mijn tijd niet oneindig is. Hoe graag ik dat ook zou willen  😛

Daarom zijn er drie opties om een diamond club event te organiseren. En er is nog een redmiddel (nr 4) zouden de eerste drie echt onhaalbaar zijn.

Bekijk de agenda voor de geplande events en online cursussen die openstaan voor alle klanten.

#1 Online

Nodig me tijdig uit om bij online webinars te zijn die je zelf geeft. Natuurlijk kun je mij ook vragen een Webinar te geven over een gewild onderwerp.

Geef je voor een kleine groep (onder de 8 personen) thuis een workshop dan kun je me vragen om via whatsapp in te bellen zodat ik wel de klas kan volgen en deelnemers de mogelijkheid hebben van de actie gebruik te maken

#2 Olie Café's

Laten we op verschillende locaties in het land speciale Olie Cafés beginnen (doetinchem loopt al voor 😉

een of twee keer per maand hebben alle ambassadeurs en enthousiastelingen die iemand willen inschrijven de kans om deze persoon mee te nemen voor een ontspannen ontmoeting met een korte extra uitleg over oliën. Een aantal producten staan uitgestald en er kunnen vragen gesteld worden.

Dit kan georganiseerd worden in kleinere groepen bij iemand in de woonkamer bijvoorbeeld. of er kan een locatie gehuurd worden voor een grotere groep. Deze avonden ben ik erbij. Neem dan je geïnteresseerde mensen mee. Wanneer ze van tevoren al goed gesampled zijn, een een-op-een hebben bijgewoond kunnen ze die avond ter plekken inschrijven of binnen de drie dagen na het olie café.

'PRIORITY' #3 Wellness dagen en Events

Heb je de behoefte om bestaande klanten en nieuwe klanten te mengen in een fijne wellness dag of een groter event met meerdere sprekers (ook buiten doterra)? (vanaf 8 mensen kom ik sowieso!)

Eerdere ideeën die zijn gevormd of al in de maak zijn:
– Olie ontdekkingsavond met maaltijd, martkplaats & verdiepende sessies

– Wellness event waarbij meerdere  professionals de kans krijgen om hun diensten te promoten en ter plekke behandelingen te geven

– Masterclass bijeenkomsten online of live.

Ik organiseer met alle liefde mee. Je kunt me inzetten om mee te denken praktische, dingen voor te bereiden of te spreken op je event.

#4 een-op-een

Wil je dat ik aansluit bij een een-op-een van een klant die écht niet kan aansluiten bij een van de andere opties? Dan kijk ik natuurlijk graag mee met wat er mogelijk is. Ik kan 45 minuten aansluiten online of via whatsapp bellen terwijl jullie samen zijn, mocht je langer de tijd hebben kun je dat verder oppakken met je klant. Boek tijdig je afspraak in mijn agenda, er is maar beperkte ruimte voor een-op-eens. Mijn werkdagen zijn (om events heen) ma & do met een uitzonderlijke avond erbij.

Praktisch

Plannen
Ben er zo snel mogelijk bij! hoe eerder je met me contact opneemt om iets te plannen hoe groter de kans is dat ik kan aansluiten. 🙂 bellen is het handigst of mail me.

Plannen
Ben er zo snel mogelijk bij! hoe eerder je met me contact opneemt om iets te plannen hoe groter de kans is dat ik kan aansluiten. 🙂 bellen is het handigst of mail me.

Inschrijvingen
Het is de bedoeling dat ik mensen via het DC portal ga inschrijven. Jij blijft de enroller (en ontvangt de standaard comissies wanneer je een LRP sjabloon hebt opgeslagen van 100+pv)

Heb je vragen hoe het eigenlijk werkt….doTERRA Ambassadeur zijn, commissies verdienen voor je hulp aan klanten etc. bekijk dane twee introductie webinars via ‘deze link’

Ik ontvang dus graag uitnodigingen en  de inschrijfformulieren via mail: jasmijn@llimpact.com of whatsapp: 0646782838

 

Jij ook al zo’n zin in het einde van de zomer? 😉

11 + 2 =