Agenda

Hieronder vind je het overzicht van de events en bijeenkomsten die toegankelijk zijn voor alle enthousiaste doTERRA gebruikers binnen en buiten de Tribe of Impact.

November

Ma 15 & Ma 22 Nov

}

20:00 - 21:00

€10,-

Online

Voedingsstoffen & Supplementen

# Christiaan Noot

Korte praktische cursus om meer inzicht te krijgen over een gevarieerde voeding, voedingsstoffen & voedingssupplementen voor een langer beter leven.

Do 18 & 25 November & 2 December

}

11:30 - 13:30

€100,-

Online

Inspira Method – 3 Delige Masterclass 

# Henrietta Kalgraff – PD doTERRA Business

A fresh and new way of doing business and licing your life. 3 part masterclass designed to give you freedom by using a doTERRA business as a tool of transformation. (engelstalige training)

December

MA 13 December

}

18:00 – 21:00

€17,50 - €22,50

Woerden

Wellness Avond | Kerst Editie

# OIL CIRCLE | Mariska, Laurien, Isa, Ilona & Jasmijn

Een heerlijke avond waar je lekker tot rust kan komen & praktische tips meekrijgt om ook in de drukke feestmaand momenten voor jezelf te pakken.

?

}

?

?

Online

Frankincense Verdiept | Online event

# onofficieel doTERRA NL

We zijn aan het brainstormen voor een heel gaaf evenement over puur de frankincense en al zijn historie, scheikunde, praktische toepassingen, energetische werking en veel meer. Keep you posted! Mocht dit toch niet doorgaan organiseer ik een webinar puur en alleen voor deze bijzondere olie.  December maand is boven de 200PV bestelling = frankincense GRATIS!

Ben je net nieuw met de oliën?

Heb je net oliën van doTERRA in huis? Ben je er nog niet klaar voor om naar een event of verdiepignscursus te komen? Bekijk dan de doTERRA Basis cursus. Een online 20 delige e-mail cursus voor alle basis tips en documenten die je wílt weten wanneer je net op deze gezonde tour gaat.

Zelf een Event hosten?