Impact op Jezelf en je Gezin

Maak een impact op je leven met gezonde dagelijkse gewoontes, krachtige essentiële oliën en effectieve supplementen. En steun ook je partner, kinderen, ouders, vrienden en andere geliefden. De natuurlijke producten van doTERRA waar ik mee werk zijn zuiver, effectief, veilig en simpel te gebruiken voor jong en oud.  Ik kan ze niet meer weg denken uit mijn gezonde leefstijl.

Impact op je Business

Zelf al eens ervaren dat je lichaam je business in de weg zat? Jouw keuzes voor een betere levensstijl maken ook een impact op je focus, je energie, je positiviteit, je stress niveau en daarmee je succes.

Zorg voor Jezelf = Zorg voor je business

Impact op de Natuur

De producten waar wij mee werken worden uit meer dan 40 landen wereldwijd geoogst op ecologische wijze. Er zijn ook talloze sustainability initiatieven zoals de 10.000 hectare aan hawaiiaanse sandelhout bomen die dit jaar gepland zijn of de milieuvriendelijke verpakking waar 5 miljoen klanten gebruik van maken.  

Impact op de Wereld

Het gebruik van de natuurlijke producten van doTERRA creeërt enorm veel banen in gebieden waar het hard nodig is. Boeren worden twee tot drie keer zoveel en consistent uitbetaald. Er zijn geen tussenpersonen. Met fairtrade+ producten draag je bij aan een beter leven voor al ruim 750.000 mensen!