Ik deel mijn passie over essentiële oliën en gezond levenswijze graag met anderen. Mijn visie is dat in ieder gezin er iemand is die pro-actief en preventief op een natuurlijke manier de lichamelijke, emotionele en mentale gezondheid van het hele gezin kan ondersteunen.

Jasmijn Noot

Natuurlijke Mama, Lifestyle Coach & doTERRA Ambassadeur

Wil jij in deze tijd verbonden blijven met je klanten? En ze een extra laagje zorg bieden?

Laat me je helpen om de kracht van de natuur in te zetten om je klanten te helpen nóg beter voor zichzelf te zorgen.

In een tijd van chaos en onzekerheid. Een tijd van afstand en online contact. Is het voor jou als eenmanszaak, MKB’er of zzp’er nog belangrijker om net dat beetje extra te kunnen bieden aan je doelgroep.

Essentiële oliën kunnen dat beetje extra zijn. Ik weet uit ervaring dat alles meer op zijn plek valt wanneer we goed voor onze lichaam en onze geest zorgen. Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om mensen persoonlijk te begeleiden in het maken van gezonde keuzes en het gebruiken van natuurlijke producten die in ons huis en ons lichaam kunnen zorgen voor rust, gezondheid en meer levenskracht.

Daarom bieden wij nu aan om samen te werken.
Wil je je cliënten/klanten nu iets extra’s bieden?
Kun je je dienst niet of niet volledig leveren en zoek je een manier om jouw diensten op een andere manier aan te bieden of meer online te werken?

Host dan een workshop over het maken van gezonde levensstijl keuzes en over gebruik van essentiële oliën en andere natuurlijke producten van doTERRA. Deze workshop kan worden afgestemd op je doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als een gevoel van wellness, ontspanning, gezonde beweging, gezonde levensstijl, detoxen, natuurlijke gezonde zwangerschap of ontstressen.

Ervaar het nu zelf

Voordat we onze krachten kunnen bundelen en samenwerken is het allerbelangrijkst om eerst te ervaren wat de natuurlijke producten van doTERRA voor jou kunnen betekenen. Zodat je weet hoe je anderen ermee kunt helpen. Heb je nog geen ervaring met de producten?

Zelf eerst de producten ervaren

Bij het geven van de workshop gaan we in op het gebruik van essentiële oliën en andere natuurlijke producten van doTERRA en hoe jij en je klanten deze kunnen inzetten om meer vat te krijgen op je gezondheid. Voordat je deze producten gaat aanbieden aan je doelgroep wil je waarschijnlijk zelf eerst ervaren wat ze kunnen betekenen.

Daarom bieden we nu voor diegene die zelf nog geen producten van doTERRA in huis heeft vrijblijvend een proefpakketje aan specifiek voor jouw doelgroep of op basis van je persoonlijke gezondheidsuitdagingen of interesses.

Heb je me al aan de lijn gehad dan heb je al een tijdje producten in huis, hebben we er samen al een uitgezocht of we bellen binnenkort nog eens.

Kom je via een andere weg op deze pagina? Neem nu contact op om je interesse te uiten, mogelijkheden te bespreken en een proefpakketje uit te kiezen. 

“Essentiele olien zijn uniek en bijzonder goed in te zetten in ons dagelijks leven. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een natuurlijk gezonde werking van huid, darmen, hart en vaten, hersenen en hormoonstelsel ondersteunen.”

Enthousiast?

Voordelen van samenwerken:

– Ik geef inhoudelijke de workshop (behalve als je wilt dat ik je opleid om zelf workshops te geven)

– Je hebt iets extra’s te bieden nu je jouw hoofddienst niet of niet volledig kunt uitoefenen.

– Je hebt bijverdiensten als mensen geïnteresseerd zijn in het gebruiken van natuurlijke producten voor zichzelf (en hun gezin).

– Je cliënten/klanten krijgen steeds meer vat op hun algehele gezondheid en worden steeds zelfstandiger in het goed zorgen voor hun lichaam en geest.

– Zelfs in een periode dat je je klanten/cliënten een tijd niet ziet heb je contact met ze en blijft de hechting gevoed.

Jasmijn Noot | Natuurlijke Mama, Lifestyle Coach en doTERRA ambassadeur

“Mijn hoop is dat bij elke workshop die we samen geven we iemand kunnen inspireren   op een natuurlijke manier voor zichzelf en hun gezin te gaan zorgen”

Manieren van Samenwerken

Doorverwijzen

Lijkt het je een mooi concept om meer te bieden aan je klanten maar wil je hier zo min mogelijk werk aan? Maak promotie voor de online workshops die wij geven, of nodig je klanten/cliënten persoonlijk uit. Hierbij ondersteun je jouw doelgroep met het aannemen van een gezonde levensstijl, en ontwikkel je ook wat meer klantbinding maar haal je er zelf geen verdiensten uit. Je ontvangt wel een kleinigheidje van mij wanneer iemand iets wil bestellen naar aanleiding van de workshop.

50 - 50 Verdelen

Ben je zelf geïnteresseerd in natuurlijke producten en wil je ook wat werk doen om je eigen doelgroep te ondersteunen gezonder te leven? wanneer jij promotie maakt, zelf mensen introduceert met de poducten van doterra door middel van proefflesjes of ervaringen met producten. Wanneer je ook open staat om mensen nog wat na zorg te geven na een online workshop dan kunnen we onze tijd en aandacht verdelen en allebei het meeste uit deze samenwerking halen.

Zelfstandig Werken

Ben je zelf ook geïnspireerd om je doelgroep in hun algehele gezondheid te ondersteunen? En wil je ook ambassadeur worden van de natuurlijke producten van doTERRA ? Wij kunnen je opleiden in het geven van de workshops, begeleiden in je netwerk en online marketing en je helpen op een goede manier samen te werken met doTERRA. Op deze manier haal jij het meeste uit je eigen werk.

Neem contact op

5 + 13 =

Direct contact:
christiaan.jasmijn@llimpact.com
Jasmijn: 0646782838