Uitgebreid Persoonlijk Contact

Wil je dat we meekijken hoe jij het beste de eerste stap kunt maken richting meer gezondheid en een algeheel natuurlijk leven of wil je eerst een basis uitleg krijgen van wat essentiële oliën zijn, een sample ontvangen om het uit te proberen of ons laten meekijken om specifieke natuurlijke producten met je uit te zoeken die goed bij jou en je situatie passen?

Dan is een uitgebreid persoonlijk gesprek van ongeveer een uur de beste optie voor jou!

Wij vinden het belangrijk dat je alle begeleiding en tijd krijgt die je nodig hebt. Daarom willen wij met alle liefde meekijken met je wensen en noden rondom het creeëren van een natuurlijke levensstijl voor jezelf en de mensen om je heen.

Heb je al van iemand anders gehoord van de essentiële oliën van doTERRA of heb je al een proefflesje ontvangen en wil je er meer over leren? Neem dan contact op met diegene die je ermee heeft geïntroduceerd, zij kunnen je verder helpen.

Jouw investering

Een eerste gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend. Simpele vragen beantwoorden we graag meteen.

Wanneer je ervoor kiest om met ons een uitgebreid consult af te spreken van een uur is jouw investering €45,-

Ben je al direct of indirect klant bij ons? Dan ontvang je deze sessie gratis!

Contact

7 + 10 =

Wie zijn wij?

Jasmijn | 0646782838

Lifestyle Coach & Natuurlijke Mama

CHristiaan | 0624885167

Lifestyle Coach & Sport Instructeur

“Wij helpen mensen een natuurlijke gezonde levensstijl aan te nemen. We inspireren en begeleiden elk jaar tientallen gezinnen om een leven vol energie, gezondheid en passie te leiden. Wij weten dat je een grote impact kunt hebben op jezelf, je gezin en omgeving wanneer je je volledig top voelt. Daarom gebruiken en verkopen we ook natuurlijke producten zoals essentiële oliën en voedingssupplementen van doTERRA om mensen hun beste zelf te laten zijn. Deze producten hebben ons leven drastisch verbeterd, geef ze een kans en ze kunnen hetzelfde voor jou en je gezin betekenen.”

Online Workshop

Wil je graag liever in groepsverband meer leren over een gezonde levensstijl en natuurlijke producten? Simpele gezonde gewoontes, essentiële oliën, voedingssupplementen, hun kwaliteit en afkomst, hoe ze te gebruiken en bestellen? Ook tijdens deze online workshop is er ruimte voor persoonlijke vragen en advies!