Natural Lifestyle Webinar

Voel je lichamelijk & emotioneel fitter, gezonder & blijer met gezonde gewoontes & natuurlijke producten.

Doe Mee!

investeer 5,- en start nu met een gezonder leven.
Elke 1e maandag van de maand

Wil je graag…

meer energie
meer focus
gezonde huid, haar & nagels
goede darmwerking
sterke spieren
gezonde gewrichten
stabiele bloeddruk
fit lichaam
gezond libido
gezonde hormoonbalans
goede nachtrust
gezond ontstekingsniveau

In plaats van korte termijn middelen te slikken of smeren tegen klachten… Denk lange termijn aan je gezondheid!

Ga terug naar de basis!

maak een impact op je gezondheid en dat van je gezin door aan de vier pijlers van een gezonde en natuurlijke levensstijl/lifestyle te werken. 

Gezonde Voeding

Inventariseer waar je nu staat. Wat eet je? hoe reageert je lichaam daarop? Verander je eetpatroon = verander je leven. 

genoeg Beweging

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Wat doe je nu? En als je denkt te weinig te doen, waarom? Hoe gezond is jouw bewegingsapparaat?

Rust & Stress Management

Een maatschappij van doorgaan, deadlines en drukte. Herkenbaar? Meer rust in je leven zorgt voor een algehele gezondheid in je lichaam en mind

Vermindering Toxische lading

Bij elke hap die we eten, alle kleding die we dragen, zelfs de lucht die we inademen worden we vergiftigd. Wat doe jij daaraan?

Leer in deze Lifestyle webinar hoe je door gebruik te maken van simpele gezonde gewoontes en doTERRA’s natuurlijke producten en essentiële oliën een gezonde lifestyle kunt aannemen.

We gaan heel praktisch aan de slag met oefeningen zodat jij aan het eind van de webinar duidelijk weet wat jij kunt doen voor jezelf en voor je naasten.

Deze workshop is bedoeld voor mensen die al producten van doTERRA in huis hebben en meer uit hun aankoop willen halen en echt stappen willen zetten in hun gezondheid.

 Aankomende Online Data:

Ma  5 April | 20:00 – 21:00

Ma 3 Mei | 20:00 – 21:00

Jouw investering

€5,-

Ben je direct of indirect klant via Jasmijn & Christiaan dan is hij GRATIS. Want zo belangrijk is je lifestyle!!

Wil je liever een persoonlijke afspraak met een van ons? Dan bieden we een lifestyle overzicht aan. tijdens dit gesprek stellen we gezamenlijk een gezondheidsplan op. Directe of indirecte klanten kunnen deze een keer per jaar gratis aanvragen.

Inhoud Webinar

Basics voor een ‘Natural Lifestyle’

Welke veranderingen maken nu het meeste impact in je gezondheid op de lange termijn? In deze workshop leer je vier pijlers voor een gezond leven, namelijk; voeding, beweging, rust & stress management en vermindering van toxische lading. Voor elke pijler leer je simpele gewoontes die je dagelijks kunt inzetten. Daarbij maken we gebruik van 100% puur natuurlijke producten die effectief zijn en voor het hele gezin kunnen worden ingezet.

Essentiële Oliën

Je hebt al producten van doTERRA in huis. In deze workshop geven we een verdieping in deze puur natuurlijk en effectief producten van de natuur; namelijk essentiële oliën. Ook komen producten aan bod waar deze in verwerkt zijn zoals, natuurlijke schoonmaakmiddelen en pure gezichtsverzorging. Het is een ding om natuurlijke producten in huis te halen het is een ander om ze volledig te verweven met een persoonlijke gezonde levensstijl.

Voedingssupplementen

Verder komt aan bod hoe we onze voeding kunnen aanpassen en hoe we ons nóg vitaler kunnen voelen en op lange termijn gezonder kunnen blijven dan we voor mogelijk hadden gehouden. Namelijk door middel van een gevarieerde gezonde voeding en  ‘Whole Food’ voedings-supplementen; de ‘Life Long Vitality’. Dit is een compleet pakketje aan de juiste vitamines, mineralen, essentiële vetzuren, antioxidanten, kruiden extracten en essentiële oliën voor een algehele gezonde werking voor ons hele systeem.

Wat leer je?

Vier pijlers van een gezond leven

Extra uitleg over essentiële oliën Natuurlijke producten en Supplementen

Simpel aan te leren gewoontes 

Dagelijkse Routines voor het hele gezin

Wat kun je verwachten?

Gezellige Sfeer

Basis Theorie

Praktische oefeningen 

Ruimte voor vragen 

Persoonlijk stappenplan

 

Wie zijn wij?

Jasmijn

Lifestyle Coach & Natuurlijke Mama

CHristiaan

Lifestyle Coach & Sport Instructeur

“Wij helpen mensen een natuurlijke gezonde levensstijl aan te nemen. We inspireren en begeleiden elk jaar tientallen gezinnen om een leven vol energie, gezondheid en passie te leiden. Wij weten dat je een grote impact kunt hebben op jezelf, je gezin en omgeving wanneer je je volledig top voelt. Daarom gebruiken en verkopen we ook natuurlijke producten zoals essentiële oliën en voedingssupplementen van doTERRA om mensen hun beste zelf te laten zijn. Deze producten hebben ons leven drastisch verbeterd, geef ze een kans en ze kunnen hetzelfde voor jou en je gezin betekenen.”

Jouw Investering €5,-

Voor directe of indirecte klanten is deze GRATIS, omdat het zo belangrijk is!