AromaTouch Training

Breng ontspanning en heling teweeg door middel van aanraking en 8 pure essentiële oliën”

Stress is een constante geworden in ons leven. Aangezien ons lichaam het verschil niet begrijpt tussen een beer in het wild of een lange to-do-lijst op de koelkast raakt ons lichaam overprikkeld en daardoor uit balans. De AromaTouch Techniek is een zachte aanraking gecombineerd met 8 pure en krachtige oliën die het lichaam een reset geven in een moment van ontspanning. Om zo alle systemen weer te stimuleren in hun gezonde balans te komen.  

Sluit nu aan bij een dagtraining en ben aan het eind van de dag in staat deze techniek in te zetten thuis of in je praktijk.

datums

24 September @ Nijmegen

AromaTouch
Techniek

De AromaTouch is een applicatie techniek om essentiële oliën van doTERRA aan te brengen op rug en voeten. Hij duurt ongeveer 45 minuten. De techniek combineert Oosterse en Westerse geneeswijzen. De zachte vriendelijke en ritmische ‘touch’ bestrijkt de 5 energiebanen van het lichaam van kruin tot teen en ondersteund de orgaanpunten langs de ruggengraat. Door constant contact te houden, ritmische herhaling en met vloeiende bewegingen te werken heeft het lichaam de mogelijkheid om volledig te ontspannen. Door aanraking komen er gelukshormonen vrij in het bloed. In deze maatschappij leven we vaak langs elkaar heen. Deze massage kan de mogelijkheid geven om contact te maken met de mensen in het gezin op een vriendelijke en liefdevolle manier.

In de AromaTouch techniek worden 8 pure en krachtige essentiële oliën van het merk doTERRA ingezet om het lichaam te ondersteunen op verschillende vlakken: ontspanning, het imuunsysteem, gezonde ontstekingsniveau en het bereiken van een homeostasis: het ultieme balanspunt van alle lichaamssystemen. Tijdens deze training ontvang je deze 8 verschillende 5 ml oliën gratis!

Ontspanning

Balance & Lavendel

Immuunsysteem

TeaTree & On Guard

Gezond ontstekingsniveau

AromaTouch & DeepBlue

Homeostasis

Sinaasappel & Pepermunt

De Training

Leer binnen een dag de techniek door en door kennen. Eerst de theorie en dan de praktijk. Aan het eind van deze leuke en leerzame dag ben je in staat mensen in je gezin of directe omgeving te ondersteunen in hun welzijn.  Je ontvangt een certificaat voor participatie via doTERRA. Deze training is geen massage opleiding, maar een training over een specifieke applicatie techniek.

Je kunt aan het eind van de training deze mooie techniek in je praktijk aanbieden als extra dienst. Maar nog mooier, je weet hoe je op een simpele manier een sfeer van rust, verbinding en welzijn kunt scheppen bij jou thuis.

 

Wat kun je verwachten

– Een volle intensieve dagtraining

– Theorie over de techniek en de ontwikkeling ervan

– Verdieping in de 8 essentiële oliën die worden ingezet

– Zelf de AromaTouch ervaren

– Persoonlijke begeleiding

– Prettige ontspannen sfeer

– Mooie vaak ‘groene’ locatie

Voor wie?

Er is geen vooropleiding nodig voor deze dag. Deze techniek is juist ontzettend makkelijk aan te leren om in te kunnen zetten in privé kringen. Je kinderen wat extra ontspanning bieden. Je partner even verwennen. Je moeder met haar pijnklachten een verzachtend gevoel kunnen creëren. Dat zijn de dingen waar de Aroma Touch voor is ontwikkeld. Heb je dus interesse om de AromaTouch te leren om in te zetten voor je geliefden om je heen? Dan ben je welkom.

Daarnaast is de AromaTouch massage een geweldige aanwinst in elke massage praktijk. Het gebruik van 8 essentiële oliën van doTERRA maakt het een unieke ervaring voor je cliënten. Het kan worden ingezet als deel van een traject of als losstaande terugkomende massage voor ontspanning, stress vermindering en het algehele welzijn van lichaam en geest. Een absolute ‘must’ voor iedereen die met essentiële oliën werkt.

Verwen Jezelf

Relax. Enjoy.

Jasmijn Noot

Jasmijn is leefstyle coach en werkt erg graag met dagelijkse gezonde gewoontes, natuurlijke producten, voedingssupplementen en essentiële oliën. Ze is gepassioneerd geraakt door haar eigen ervaringen op lichamelijk en emotioneel vlak. Na lang te hebben gezocht voor ondersteuning voor huid en darmen vond ze een sterke en pure partner in crime bij het inzetten van essentiële oliën en voedingssupplementen voor haar gezondheid, namelijk doTERRA.

De AromaTouch Techniek is haar favoriete manier om mensen in haar omgeving in hun algehele welzijn te ondersteunen. En daarbij een sfeer van rust verbinding en balans te creëren.

 

“De AromaTouch is zo’n intuïtieve techniek. Ik werd spontaan verliefd toen ik het zelf ontving. Ik moest en zou het meteen aanleren. Toen ik merkte hoe makkelijk het is te leren en hoe krachtig het in te zetten is voor dierbaren om me heen wilde ik zoveel mogelijk andere mensen ook in aanraking laten komen met deze bijzondere techniek. Daarom ben ik AromaTouch trainer geworden.”

Investering

Jij krijgt

– Dagtraining in het Nederlands

– Praktische oefentijd voor verfijning van de techniek

– 8 Gratis pure essentiële olliën van doTERRA t.w.v. €142,-

– Handleiding met simpel overzicht van de techniek

– Live Demonstratie

– Officieel doTERRA Certificaat

 

Nieuw!!

– Meld je nu aan en ontvang een hand massage video tutorial al vooraf aan de training. Dan kun je meteen aan de slag.

 

Jouw investering

€150,-

 

datums

24 September @Nijmegen

Contact

aromatouch inhoudelijk:
Jasmijn | 0646782838
Jasmijn@llimpact.com

Aanmelden & Betalen
Nicole van Spijk
aromatouch@llimpact.com