– Aanmeldformulier AromaTouch Training

Meld je aan voor een van de openstaande data of om op de hoogte gehouden te worden van aankomende data.

 Wil je een vraag stellen kun je direct contact opnemen. Wil je een host zijn voor een training bij je in de buurt, of op de hoogte worden gehouden van aankomende datums vul dan ook het onderstaande formulier in.

AromaTouch inhoudelijke vragen:
Jasmijn Noot 
0646782838
christiaan.jasmijn@gmail.com

Praktische trainingsgerelateerde vragen
Ivy Fleuren
aromatouch@schooledbynature.com 

Aanmelding

Na het invullen van dit formulier ontvang je binnen 6 dagen een welkomstmail met details van de training en mail met factuur en betaalgegevens.

Annulering

Het aanmeldformulier hieronder staat gelijk aan je ‘aankoop’ je kunt binnen 14 dagen na het insturen van het formulier kosteloos annuleren. Na 14 dagen ontvang je bij afmelding een restitutie van 50%. Annuleer je binnen 5 dagen vóór aanvang van de training dan is er geen restitutie mogelijk. 

Een training kan alleen doorgaan op voorwaarde dat er minimaal 6 aanmeldingen zijn. Mocht dit niet het geval zijn of valt er ivm covid-19 een training uit dan word je uiterlijk twee dagen van tevoren ingelicht. Je wordt dan uitgenodigd aan te sluiten bij een andere training. Ben je niet beschikbaar op een van de voorgestelde datums, zullen wij je uiteraard volledig terug betalen.

Covid-19

 Op de training zelf dragen we mondkapjes, houden we voldoende afstand, werken we in vaste koppels en houden we alles zo hygiénisch mogelijk. Ook vragen we je van tevoren een deelnemers overeenkomst te tekenen voor kennisgeving van de covid-regelingen.

Ben je op de dag van de training verkouden, of ben je zelf of is iemand anders in je huishouden ziek mag je aansluiten bij een andere training zonder extra kosten. Wil je niet bij een andere training aansluiten dan valt dit onder de annuleringsregeling.

 

Kun je indien nodig een massage tafel zelf meenemen?

Heb je al essentiële oliën van doterra in huis?

Ik wil graag op de volgende locatie en datum de training volgen

Kun je geen van deze datums?

op deze pagina wordt recaptcha spam protection op de achtergrond gebruikt