– Aanmelden voor AromaTouch Training

Meld je aan voor een van de openstaande datums door de bestelling af te ronden. Je wordt direct doorgestuurd naar de vragenlijst die je dient in te vullen vooraf aan de training.

Annuleringsregeling is onderaan de pagina te vinden.

 Wil je een vraag stellen of wil je een host zijn voor een training bij je in de buurt? Dan kun je direct contact met ons opnemen. 

 

AromaTouch inhoudelijke vragen:
Jasmijn Noot 
0646782838
jasmijn@llimpact.com

trainingstechnische vragen
Nicole van Spijk
aromatouch@llimpact.com 

Show Order Summary
€123,97
Product Subtotal
AromaTouch Certificering  × 1 123,97
Subtotal 123,97
Total 123,97

Customer information

Billing details

Additional information

Payment

  • Selecteer je bank

Your order

Product Subtotal
AromaTouch Certificering  × 1 123,97
Subtotal 123,97
Total 123,97
Aanmelding

Na het voldoen van de betaling word je doorgestuurd naar een vragenlijst. Deze info hebben we nodig als voorbereiding op de training.

Je ontvangt ook direct in de mail een bevestiging van je bestelling + factuur.

Binnen 6 dagen ontvang je een persoonlijke welkomstmail met details van de training.

Annulering

Het moment van betalen wordt gezien als je aankoop. Je kunt binnen 14 dagen na het insturen van het formulier kosteloos annuleren. Na 14 dagen ontvang je bij afmelding een restitutie van 50%. Annuleer je binnen 5 dagen vóór aanvang van de training dan is er geen restitutie mogelijk. 

Een training kan alleen doorgaan op voorwaarde dat er minimaal 6 aanmeldingen zijn. Mocht dit niet het geval zijn of valt er ivm covid-19 een training uit dan word je uiterlijk twee dagen van tevoren ingelicht. Je wordt dan uitgenodigd aan te sluiten bij een andere training. Ben je niet beschikbaar op een van de voorgestelde datums, zullen wij je uiteraard volledig terug betalen.

Covid-19

 Op de training zelf dragen we mondkapjes, houden we voldoende afstand, werken we in vaste koppels en houden we alles zo hygiénisch mogelijk. Ook vragen we je van tevoren een deelnemers overeenkomst te tekenen voor kennisgeving van de covid-regelingen.

Ben je op de dag van de training verkouden, of ben je zelf of is iemand anders in je huishouden ziek mag je aansluiten bij een andere training zonder extra kosten. Wil je niet bij een andere training aansluiten dan valt dit onder de annuleringsregeling.