Leuk dat je nieuwsgierig bent geworden naar aanleiding van de citroen en pepermunt essentiële olie die je via het yogaplaza tasje hebt ontvangen. Hier iets meer achtergrond bij de ervaring.

Het allerbelangrijkste om te weten is dat de olie die je in handen hebt of al hebt ingenomen puur is! En niet alleen puur maar ook met een zeer hoog gehalte aan natuurlijk aanwezige werkzame stoffen. doTERRA is uitermate gefocust op kwaliteit en een puur product!

Pepermunt

Verfrissend

Energie Gevend

Energiebom

After Lunch dip? Lange rit of saaie werkdag? Wrijf een druppel tussen je handen, sluit je ogen en adem diep in! Combineer met Sinaasappel & Frankincense als olie – ultieme focus mix.

Verfrisser

Doe een druppel in je waterfles voor een verfrissend gevoel tijdens het sporten, een warme zomerdag of breng voor verlichting een druppel onder de voeten bij te hoge lichaamstemperatuur.

Insecten vijand

Paar druppels in een sprayfles met water, spuit de kiertjes en hoekjes in van het huis en houd de spinnen, rupsen, fruitvliegjes en andere beestjes op afstand.

Weetjes

Herkomst
Onze pepermunt olie wordt geoogst en gedistilleerd door een familiebedrijf in het Noordwesten van de Amerikaanse staat Washington. Het ideale klimaat voor de pepermuntplant met veel regen en matige zomers & winters. Voor de destillatie van elke kilo pepermuntolie is 250 kilo pepermuntblad nodig. Bekijk hoe onze pepermunt partner te werk gaat:ttps://www.youtube.com/watch?v=zjnL0v4Hek

Achtergrond

Pepermunt is eeuwenlang gebruikt als populair medicijn voornamelijk bij spijsverteringsproblemen. De romeinen gebruikten het als eersten culinair. Hebreeën besprenkelen de synagoge vloer ermee voor een prettige geur en sfeer. Het is de inspiratie geweest voor veel snoep zoals pepermuntjes, kauwgom en after eight, ook al bevatten die nu enkel synthetische nagemaakte stoffen.

Leuk feitje; Dit is Hugh Jackman’s favoriete olie, hij gebruikt doTERRA’s pepermunt vóór elke opname. 🙂

Citroen

Reinigend

Verhelderend

Ontgifter:

Voeg elke ochtend of een aantal keer per week een druppel citroen olie toe aan een groot glas water om je lever en bijnieren te helpen ontgiften. Citroenolie komt uit de schil, is niet zuur en is dus geen probleem voor je tanden. 

Reiniger:

Wil je je meubelen, muziekinstrumenten of andere spullen schoonmaken met een middeltje dat niet het hout beschadigd? Paar druppels citroenolie op een doekje en voila. Voeg hem ook toe aan je diy schoonmaakrecepten.

Opbeurder:

Doe een druppeltje in je handen of een aantal in een vernevelaar en geniet van een heerlijk opbeurende frisse geur door het huis.

Weetjes

Herkomst
Tja, waar komen nou s’werelds allerbeste citroenen vandaan? Uit Sicilië uiteraard waar doTERRA haar Citroen- & Bergamot olie oogst. Citrusvruchten worden na de oogst niet zoals de meeste andere essentiële oliën gedistilleerd maar koud geperst. Dit zorgt ervoor o.a. dat de olie minder lipide (vettig) is en veel makkelijker mengt met je water en het maakt citrusolie de meest goedkope etherische oliën op de markt. Heerlijk om toe te voegen aan je water, yoghurt of cheesecake. Bekijk hoe deze Italiaanse derde generatie essentiële olie teler deze lekkere olie voor ons klaarmaakt ‘Klik Hier’

Weetjes
Er zijn gemiddeld 75 citroenen nodig om een flesje van 15ml citroenolie te produceren. Citroenbomen zorgen echter het hele jaar voor citroenen, de gemiddelde boom zorgt wel voor 500-600 citroenen per jaar. Citroenolie wordt tegenwoordig gebruikt om het immuunsysteem te ondersteunen, voor verzachting bij keelpijn en als effectief en natuurlijk schoonmaakmiddel.

In Japan vernevelen de meeste banken citroenolie om personeel vrolijk, energiek en productief te houden. Citroenolie is o.a. zo’n fijne olie omdat deze bij zowel iedereen veilig te gebruiken is. zelfs bij zwangere vrouwen als ook kleine kinderen. 

Lavendel

Kalmerend

 Verzachtend

Verzachter

Ondersteund het zelfherstellende vermogen bij schaafwonden, blaren, brandwonden, droge huid en lippen of combineer met een gefractioneerde kokosolie als heerlijke aftersun. Smeer verdund op de kaken van je kleintje bij opkomende tandjes

Rustgever:

Vallen jij, je partner of kind moeilijk in slaap? Last van stress of gespannenheid? creëer een rustgevende omgeving met de geur van lavendel of geef ze een lekkere voetmassage met lavendelolie.

Kalmeerder:

Wil je bij overgevoelige reactie op dieren, voedsel of pollen in de lucht een kalmerend gevoel voor je weefsel? Druk met je duim een druppel lavendel tegen je gehemelte of neem een druppel in een vegetarische capsule in.

Weetjes

Herkomst 
Voor een optimale werking wordt onze lavendelolie geoogst en gedistilleerd in het mooie Bulgaarse landschap gelegen aan de zwarte zee. Voor de best mogelijke kwaliteit wordt onze lavendel altijd binnen een uur van het oogsten gedistilleerd op lage temperatuur. Onze partnership met Esseterre heeft een enorme impact gemaakt op de lokale economie, in zoverre mate dat de Bulgaarse president het coöperatief in 2019 heeft bezocht en in de media veelvuldig heeft geprezen als grootste landelijke ‘human-aid’ project.
Bekijk EsseTerre’s prachtige destilleerderij ‘Klik Hier’

Lavendel komt van het latijnse woord ‘lavare’ (wassen). Lavendel is verreweg de meest populaire en één van de meest veelzijdige en nagemaakte oliën ter wereld. Er zijn ruim dertig varianten van de plant. Het gebruik bij mummificatie door de Egyptenaren dateert terug tot 2500 V.C. (Het gerucht) gaat dat Cleopatra het gebruikte als parfum om Mark Anthony en Julius Caesar te verleiden. 🙂 Tijdens de middeleeuwen gebruikten velen lavendelolie om de stank van de doden tegen te gaan, later werd ontdekt dat diezelfde mensen minder snel ziek werden. De romeinen introduceerden het aan Frankrijk en Engeland waar het populair werd onder de adel en het ‘gewone volk’. Rene-Maurice Gattefosse heeft het allereerste wetenschappelijke artikel ooit gepubliceerd over essentiele olie (lavendel). Dit werd de aanleiding voor het veelvuldig gebruik van lavendelolie van soldaten tijdens de eerste wereldoorlog.

Ik ben Jasmijn Noot, enthousiast gebruiker van pure essentiële oliën van doTERRA, en lifestyle coach. Ik vind het altijd heerlijk om mee te denken met iemand persoonlijk om te zien hoe ze stap voor stap hun lichaam en geest weer kunnen gaan voeden en verzorgen op een natuurlijke manier.

De lockdown is de meeste van ons zwaar gevallen. Vooral nu de lente begint en we juist weer in actie willen komen merken we dat we een frisse start, een goede reset kunnen gebruiken.

Maak je lichaam en je geest weer helder, fris en energiek. Sluit aan bij de andere 25 dames tijdens een 30 dagen ‘grote schoonmaak van lichaam en geest’ programma. We maken gebruik van pure essentiële oliën en voedingssupplementen van doTERRA en een aantal simpele gewoontes om ons lichaam te ondersteunen in zijn natuurlijke reinigingsproces.

Op 19 April starten we met de grote schoonmaak! Samen met een groep gelijkgestemde in een fb groep volgen we eenzelfde programma. hieronder meer daarover! 

 

Persoonlijk contact

Ben je nieuwsgierig en wil je er graag meer over horen of heb je vragen over de citroen en pepermunt olie die je hebt ervaren? Neem dan even contact met me op dan beantwoord ik je vragen en vertel ik je meer bij interesse.

Jasmijn Noot | 0646782838
christiaan.jasmijn@llimpact.com

Fase 1: Activeren

Activeer in 10 dagen je lever en je nieren en verminder de
toxische lading die je binnenkrijgt iedere dag

Fase 2: Reinigen

Maak je darmen schoon en haal zoveel mogelijk
troep uit je systeem, leef 10 dagen zo puur mogelijk

Fase 3: Herstel

Rond in 10 dagen af met herstel van lichaam en het opbouwen van een prettig handzaam en gezond patroon om op door te gaan

We gaan in 30 dagen ons lichaam helpen zo optimaal mogelijk te reinigen.

Er zijn een paar basis principes waar we allemaal aan gaan houden. Er is een replay van een webinar van 6 april beschikbaar mocht je meer achtergrond willen!
– veel water drinken
– doterra essentiële oliën en voedingssupplementen gebruiken die het proces ondersteunen (+/- 220 euro)
– onze voeding balanceren
– bepaalde ongezonde voedingsmiddelen mijden
– lekker het lichaam in beweging zetten

We lopen dan drie fases door van elk 10 dagen en ondersteunen elkaar met motivatie en ideeën in een FB groep

Fase 1: Activeren
Zendocrine, Vitamine & Mineralen, Terrazyme, Citroen, Water, water water
& elimineren van bepaalde voedingsmiddelen en giftige stoffen

Fase 2: Reinigen
GX-Assist, Vitamine & Mineralen, Terrazyme, Citroen, water, water, water 
& zo puur mogelijk leven en eten

Fase 3: Herstel
pro-biotica, Vitamine & Mineralen, Terrazyme, Citroen, water, water, water
& gezonde gewoontes voor de lange termijn opzetten

Wat kun je verwachten

– Heerlijk fris lichaam met meer energie, gezonde darmwerking & gezond immuunsysteem als gevolg

– Makkelijk programma om te volgen

– ‘samen’ gevoel & veel steun van anderen

– kleine opdrachten tussendoor

– uitleg over de werking van doTERRA producten die we gebruiken.

– onvergetelijke ervaring 

Kosten

Het programma is gratis, gebruik van bepaalde producten van doTERRA om het lichaam zo optimaal mogelijk op een natuurlijke manier te reinigen is ongeveer 240,- euro. veel van de producten die je dan in huis haalt kun je ook na de 30 dagen nog blijven gebruiken.

Stel je vraag of toon je interesse

13 + 12 =