Verdieping -Lifelong Vitality

Supplementen voor een lang en vitaal leven.

De Voedingssupplementen van doTERRA zijn een van de meest uitgebreide basis pakketten die voor een algehele welzijn van lichaam en geest is samengesteld. Veel mensen hebben al een fijne ervaring bij het nemen van dit uitgebreide pakket aan micro nutriënten en antioxidanten. Wil jij weten waarom ze ook voor jou kunnen werken voor meer energie, ontspanning en gezondheid?

Meld je nu aan voor de tweedelige mini-cursus voor €25,-

do 23 Maart
&
do 30 Maart
19:30

Maar wat zit er eigenlijk in?

Waarom werken deze stoffen op ons lichaam?
Wat doen deze stoffen eigenlijk?
Waarom heeft doTERRA zo’n uitgebreid pakket gemaakt?
Waarom zijn de capsules groter vergeleken met andere tabletten?
Waarom is de visolie (Xeomega) rood ipv de bekende gelige kleur?

Deze en meer vragen zullen beantwoord worden in de tweedelige LLV minicursus:

Deel 1: Do 23 Maart – 19:30
Deel 2: Do 30 Maart – 19:30

Microplex

– 13 vitamines
– 9 mineralen
– 10 whole food planten
– 8 verterings- enzymen
– Tummy tamer mix

 

XEOmega

– Extra vit A, D3 & E
– Omega 3 & 6 (EPA, DHA, ALA, SDA, GLA)
– Astaxanthine
– 3 plantenextracten
– 9 essentiële oliën

Alpha CRS

– Anti-oxidante werking
– Cellulaire levens mix
-Cellulaire energie mix
– Tummy tamer mix.

 Christiaan Noot

Orthomoleculair voedingsadviseur 
Zelfverdedigingstrainer & Leefstijl coach

Christiaan loopt al van jongs af aan met een lever probleem. Supplementen waren altijd deel van zijn regime. Toen hij de supplementen van doterra voor het eerst ervaarde stond hij versteld. hij is jarenlang zich erin gaan verdiepen. Waarom werkt dit? zijn ervaring en opgedane kennis deelt hij graag zodat iedereen kan kiezen om een grote impact te maken op hun gezondheid per direct en ook preventief.

Meedoen?

Bestel hieronder de minicursus voor 25,-. Na de betaling krijg je een aanmeld link te zien. Hier voer je je naam & email adres in. Je ontvangt in de week aanlopend op de mini cursus een mail met details en actieve zoom link.

 

Voor Wie?

Dit is een tweedelige cursus die voor iedereen is die de suppelemten neemt en wil weten waarom het werkt. Ook kunnen mensen aanhaken die geïnteresseerd zijn in de supplementen en eerst meer verdieping willen. Voorkennis is niet nodig.

Deelname €25,-

Heb je een vraag over de  producten die je in huis hebt gehaald, je kortingsaccount of andere algemene doterra gerelateerde dingen? Neem dan contact op met de persoon die je in aanraking heeft gebracht met de producten van doTERRA en wellicht een kortingsaccount voor je heeft aangemaakt.

Heb je cursus inhoudelijke of praktische vragen over de betaling en de details van de mini cursus? Stel je vraag hieronder, wij reageren gemiddeld binnen 4-6 werkdagen. 

4 + 9 =