Maak een

Lifelong Impact

met Natuurlijke Producten van doTERRA

Hallo!

 Christiaan en Jasmijn hier…. 

Net als jij willen wij het allerbeste voor onszelf & onze dierbaren.
De afgelopen jaren hebben we honderden gezinnen geholpen een gelukkigere en gezondere levensstijl te leiden met aandacht en zorg voor elkaar. Dit doen we met volledig zuivere producten en de persoonlijke begeleiding om een levenslange impact te maken op het welzijn van jezelf, dat van je gezin, de natuur & de wereld. 
Nieuwsgierig geworden?

Let’s chat!

Groetjes Jasmijn & Christiaan

13 + 5 =

Website in aanbouw

We zijn nog hard aan het werk om deze website af te maken.. nog even geduld.

Impact op Jezelf

Wij helpen je een impact te maken met gezonde dagelijkse gewoontes, krachtige essentiële oliën, effectieve supplementen, zuivere cosmetica producten en natuurlijke huishoudartikelen voor een fitter en mooier leven.

Impact op je Gezin

Jouw keuzes voor een betere levensstijl maken een impact op je partner, kinderen, ouders, vrienden en andere geliefden. Je natuurlijke producten zijn zuiver, effectief, veilig en simpel te gebruiken voor jong en oud. 

Impact op de Natuur

Je nieuwe producten worden uit meer dan 40 landen wereldwijd geoogst op ecologische wijze. Er zijn ook talloze sustainability initiatieven zoals de 10.000 hectare aan hawaiiaanse sandelhout bomen die dit jaar gepland zijn of de milieuvriendelijke verpakking waar 5 miljoen klanten gebruik van maken.  

Impact op de Wereld

Het gebruik van je natuurlijke producten creeërt enorm veel banen in gebieden waar het hard nodig is. Boeren worden twee tot drie keer zoveel uitbetaald en consistent. Er zijn geen tussenpersonen. Met fairtrade+ producten draag je bij aan een beter leven voor al ruim 700.000 mensen!