Summer Healing Festival

 Een dag vol verwondering voor het hele gezin

Van lezingen, wandelingen, beweegsessies en klank healing, tot water pret, speelhoekjes en en een kristallen dans.

We zijn een programma aan het opstellen voor jong oud en the in betweeners.

Early Bird prijs: €25,-

Na 30 Juni 35,-

*inclusief btw  excl. pot-luck maaltijd
* Kinderen t/m 5 zijn gratis

25 Augustus

vanaf 10:00
@Eikenlaan 42, Langenboom, Noord Brabant

In het Kort

Bij Jasmijn in de ‘achtertuin’ en in het omliggende bos in Noord Oost Brabant komen we bij elkaar om te verbinden, te ontdekken en te ontspannen.

We zullen een ‘lezingen tent’  hebben met sprekers en bewegings- en klanksessies voor een algehele uitnodiging je beste leven te leiden. Er zullen sessies zijn voor kinderen en volwassenen.

In de ‘Ontdek Hoek’ zullen we met handmassages, een product showcase en workshops je volledig onderdompelen in oliën van doTERRA.

In de ‘ontspan hoek’ zul je te midden van het groen even kunnen landen met of zonder je kids om in stilte te zijn of bij te komen.

Bij de ‘kraampjes’ zal er een verscheidenheid aan natuurlijk producten en diensten aangeboden worden. (interesse in een kraam/tafel? neem contact op: jasmijn@llimpact.com)

In de ‘play & relax‘ voor kinderen zullen we met water, modder en een springkussen ook wat bieden voor je kleinere kids. En voor de tieners is er ruimte om te hangen rond de vuurplaats of aan te sluiten bij een van de trainingen. Kom dus gezellig met het hele gezin….of maak er een speciaal dagje van voor jezelf.

Lezingen

Om een uitgebreid programma aan te kunnen bieden zullen er meerdere sprekers/healers aanwezig zijn.

Zelf deel zijn van deze groep mooie mensen? Neem contact op:

jasmijn@llimpact.com / +31(0)646782838

 

Berlinda Ocks

Als specialist op het gebied van in balans komen zal deze olie kenner en Chi Neng Qigong bewegingsleer instructrice een bijzondere sessie bieden die lichaam en geest versterkt.

Ingrid de Kock

Als personal health coach zal ze meer verdieping  bieden in de oliën en hun werking. Zodat je proactief aan je gezondheid kan werken voor jezelf en je gezin.

Eduard van Vliet

Als groen expert en innovator van verstedelijkte gebieden neemt hij je mee op wandeling om de kracht van kruiden en planten te ontdekken. 

Florrie van Breugel

Als energetisch therapeut met een muzikale achtergrond zal ze een groepssessie doen met de energetische lading van klank.

jasmijn Noot

Als hoogsensitieve entreperneur en thuis onderwijzer neemt ze je kinderen mee in de wereld van de magie en beweging.

Potluck Maaltijd

We zullen gezamenlijk lunchen met een pot luck. Neem iets mee om te delen. Denk bij de hoeveelheid wat past bij het aantal mensen met wie je komt. Het mag zoet of hartig zijn. Neem ook je eigen kleed en eetgerei mee.

Parkeren

Aan de overkant van de straat is een ruime parkeer gelegenheid

Summer Healing Festival

 Een dag vol verwondering en ontspanning voor het hele gezin. 

Early Bird prijs: €25,

na 30 Juni €35,-

*Inclusief btw excl eigen potluck maaltijd