Massage & Olie 

Breng ontspanning en heling teweeg Door Aanraking en pure essentiële oliën

Essentiële oliën zijn heerlijk in te zetten in verschillende vormen van massage. Zo gebruiken we 8 essentiële oliën in de AromaTouch techniek. Je kunt ook een volledige massage doen met essentiële olie of met bijvoorbeeld voetreflex op een punt wat olie aanbrengen.

Tijdens deze training geven we een introductie tot verschillende essentiële oliën en applicatie technieken. Je leert de AromaTouch kennen. Je ontdekt ook de Symphony of the cells. En je weet aan het einde goed welke oliën je kunt inzetten voor verschillende vormen van massage.

datums

2021
20 Feb @ Arnhem/Doetinchem

Bij veel aanmeldingen word een nieuwe datum in Nijmegen gepland.

AromaTouch
& Symphony

Als je al wat langer essentiële oliën in huis hebt, heb je wellicht al gehoord van de AromaTouch, een heerlijke combinatie van zachte aanraking en 8 pure essentiële oliën. Deze techniek is voor ontspanning en een algehele balans in het lichaam. In deze introductie bijeenkomst leer je de techniek kennen en zul je waarschijnlijk verliefd worden op zijn eenvoud en kracht.

Wil je liever meteen de techniek leren geven en een certificaat ontvangen bekijk hier de aankomende datums. 

De Symphony of the Cells, ontwikkeld door Boyd Truman, is ook steeds populairder aan het worden onder essentiële olie enthousiastelingen. Wat houd deze techniek in? hoe werkt hij? Tijdens deze training ontvang je een introductie tot SoC en uitleg over het gebruik van het boekje (ook beschikbaar om te bestellen bij aanmelding)

De Training

Krijg binnen een dagdeel, ochtend of middag,…..  Eerst de theorie en dan de praktijk. Aan het eind van dit leuke en leerzame dagdeel ben je nog beter in staat mensen in je gezin of directe omgeving te ondersteunen in hun welzijn.  Deze training is geen AromaTouch Training of vervanging van een massage opleiding, maar een introductie over onder andere de specifieke applicatie technieken van de AromaTouch en Symphony of the Cells.

Je weet aan het einde van de training hoe je op een simpele manier een sfeer van rust, verbinding en welzijn kunt scheppen bij jou thuis.

 

Wat kun je verwachten

– Een ochtend of middag intensief samenwerken

– introductie tot de AromaTouch Techniek

–  Introductie tot Symphony of the Cells & toepassing daarvan

–Je handen gebruiken en technieken oefenen

– Persoonlijke begeleiding van Jasmijn Noot
(officieel doTERRA AromaTouch trainster)

– Prettige ontspannen sfeer

– Mooie vaak ‘groene’ locatie

– Kleine groepen  (min 6 – max 18 cursisten)

Voor wie?

Deze training is ontwikkeld voor mensen die graag meer verdieping willen in het gebruik van essentiële oliën. 
Wil je essentiële oliën thuis of zelfs in je praktijk gaan inzetten in enige vorm van massage? Of wil je in je gezin meer rust en kalmte door middel van het aanbrengen van essentiële oliën? Dan is deze training voor jou

Ken je de AromaTouch al en wil je liever je meteen aanmelden voor een dag training? 

Verwen Jezelf

Relax. Enjoy.

Jasmijn Noot

Jasmijn is leefstyle coach en werkt erg graag met natuurlijke producten en essentiële oliën. Ze is gepassioneerd geraakt door haar eigen ervaringen op lichamelijk en emotioneel vlak. Na lang te hebben gezocht voor ondersteuning voor huid en darmen vond ze een sterke en pure partner in crime bij het inzetten van essentiële oliën en voedingssupplementen voor haar gezondheid, namelijk doTERRA.

De AromaTouch Techniek is haar favoriete manier om mensen in haar omgeving in hun algehele welzijn te ondersteunen. En daarbij een sfeer van rust verbinding en balans te creëren.

De Symphony of the Cells is haar go to voor snelle applicatie en een diepgaand effect op specifieke lichaamssystemen en organen.

 

“De AromaTouch is zo’n intuïtieve techniek. Ik werd spontaan verliefd toen ik het zelf ontving. Ik moest en zou het meteen aanleren. Toen ik merkte hoe makkelijk het is te leren en hoe krachtig het in te zetten is voor dierbaren om me heen wilde ik zoveel mogelijk andere mensen ook in aanraking laten komen met deze bijzondere techniek. Daarom ben ik AromaTouch trainer geworden.”

Investering

Jij krijgt

– Dagdeel intensieve begeleiding 

– Praktische oefentijd voor beide technieken

– Speciale PDF.s over gebruik van oliën in massage, de aromatouch techniek en de symphony of the cells.

– Live Demonstratie

 

– Mogelijkheid om SoC boekje mee te bestellen bij aanmelding.

 

Jouw investering

€45,-

 

atums

2021
20 Feb @ Arnhem/Doetinchem

Bij veel aanmeldingen wordt een nieuwe datum in Nijmegen gepland.

Contact

Assistent:
Ivy Fleuren  | aromatouch@schooledbynature.comcom

Trainer:
Jasmijn Noot | 0646782838 | christiaan.jasmijn@gmail.com