AromaTouch Intervisie

 

Breng ontspanning en heling teweeg Door Aanraking en pure essentiële oliën

Je hebt al een AromaTouch training gevolgd maar wil meer verdieping en een kans om nog eens te oefenen met een ander die al bekend is met de techniek?

Onder toeziend oog van officieel AromaTouch trainster Jasmijn Noot gaan we tijdens deze intervisie bijeenkomst de techniek nog eens doornemen en oefenen.
Als bijzondere toevoeging en verdieping van je kennis gaan we ook uitleggen wat het verschil is tussen de Aroma Touch en Symphony of the cells. Ook zullen we praktisch uitleg geven over SoC en gebruik hiervan in je huis. 

datums

2021
13 feb ochtend @ Vught
13 feb middag @ Vught 

Bij veel aanmeldingen word een nieuwe datum in Nijmegen gepland.

Heb je nog geen AromaTouch Training gevolgd bekijk hier de aankomende datums 

AromaTouch
& Symphony

Zoals je weet is de AromaTouch een heerlijke combinatie van zachte aanraking en 8 pure essentiële oliën. Deze herhaalde bewegingen en de oliën zorgen voor ontspanning en een algehele balans in het lichaam. In deze intervisie bijeenkomst word je kennis opgefrist en krijg je meer uitleg over het geven van deze techniek aan zwangeren en kinderen.

De Symphony of the Cells, ontwikkeld door Boyd Truman, is ook steeds populairder aan het worden onder essentiële olie enthousiastelingen. Wat houd deze techniek in? hoe werkt hij? Tijdens deze training ontvang je een introductie tot SoC en uitleg over het gebruik van het boekje (ook beschikbaar om te bestellen bij aanmelding)

Ontspanning

Balance & Lavendel

Immuunsysteem

TeaTree & On Guard

Gezond ontstekingsniveau

AromaTouch & DeepBlue

Homeostasis

Sinaasappel & Pepermunt

De Training

Krijg binnen een dagdeel, ochtend of middag de techniek weer helemaal in de vingers. Laat je kennis opfrissen over de aromatouch techniek en leer wat nieuws over de symphony of the Cells. Eerst de theorie en dan de praktijk. Aan het eind van dit leuke en leerzame dagdeel ben je nog beter in staat mensen in je gezin of directe omgeving te ondersteunen in hun welzijn.  Deze training is geen AromaTouch Training of vervanging van een massage opleiding, maar een verdieping over de specifieke applicatie technieken van de AromaTouch en Symphony of the Cells.

Je kunt aan het eind van de training deze mooie techniek nog beter inzetten. Maar nog mooier, je weet hoe je op een simpele manier een sfeer van rust, verbinding en welzijn kunt scheppen bij jou thuis.

 

Wat kun je verwachten

– Een ochtend of middag intensief samenwerken

– Opfrissing over de AromaTouch Techniek

–  Introductie tot Symphony of the Cells & toepassing daarvan

– Verdieping over AT inzetten voor zwangeren en kinderen

– Feedback ontvangen van een mede AromaTouch gever

– Persoonlijke begeleiding van Jasmijn Noot

– Prettige ontspannen sfeer

– Mooie vaak ‘groene’ locatie

– Kleine groepen  (min 6 – max 12 cursisten)

Voor wie?

Deze training is ontwikkeld voor mensen die al naar een aromatouch training zijn geweest in het verleden bij mij of bij een andere trainer.
Wil je je techniek opfrissen, samen komen met andere enthousiastelingen en een introductie ontvangen over de symphony of the cells. Dan is deze training voor jou

Ken je de AromaTouch training nog niet of heb je nog geen AromaTouch training gevolgd? 

 

Verwen Jezelf

Relax. Enjoy.

Jasmijn Noot

Jasmijn is leefstyle coach en werkt erg graag met natuurlijke producten en essentiële oliën. Ze is gepassioneerd geraakt door haar eigen ervaringen op lichamelijk en emotioneel vlak. Na lang te hebben gezocht voor ondersteuning voor huid en darmen vond ze een sterke en pure partner in crime bij het inzetten van essentiële oliën en voedingssupplementen voor haar gezondheid, namelijk doTERRA.

De AromaTouch Techniek is haar favoriete manier om mensen in haar omgeving in hun algehele welzijn te ondersteunen. En daarbij een sfeer van rust verbinding en balans te creëren.

De Symphony of the Cells is haar go to voor snelle applicatie en een diepgaand effect op specifieke lichaamssystemen en organen.

 

“De AromaTouch is zo’n intuïtieve techniek. Ik werd spontaan verliefd toen ik het zelf ontving. Ik moest en zou het meteen aanleren. Toen ik merkte hoe makkelijk het is te leren en hoe krachtig het in te zetten is voor dierbaren om me heen wilde ik zoveel mogelijk andere mensen ook in aanraking laten komen met deze bijzondere techniek. Daarom ben ik AromaTouch trainer geworden.”

Investering

Jij krijgt

– Dagdeel intensieve begeleiding 

– Praktische oefentijd voor verfijning van beide technieken

– Speciale PDF.s over gebruik van oliën in massage, de aromatouch techniek en de symphony of the cells.

– Live Demonstratie

 

Nieuw!!

– toegang tot AromaTouch Community met online demonstratie van de AT techniek als naslagwerk

– Mogelijkheid om SoC boekje mee te bestellen bij aanmelding.

 

Jouw investering

€45,-

 

Datums

2021
13 feb ochtend @ Vught
13 feb middag @ Vught

Bij veel aanmeldingen wordt een nieuwe datum in Nijmegen gepland.

Heb je nog geen AromaTouch Training gevolgd bekijk hier de aankomende datums. 

Contact

AromaTouch assistent:
Ivy Fleuren  | aromatouch@schooledbynature.comcom

Aromatouch Trainer:
Jasmijn Noot | 0646782838 | christiaan.jasmijn@gmail.com